OmdömesStälle

  Recensioner VetZoo

  Om VetZoo

  VetZoo är idag Sveriges ledande butik på nätet för djurägare, VetZoo kan erbjuda dig ett brett sortiment av produkter som även kommer att levereras snabbt ända fram till din dörr. Företaget får varje dag nya kunder vilket de tycker är väldigt spännande och kul, och något företaget uppskattar ännu mer att de flesta kunder även väljer att återkomma. VetZoo arbetar med många andra företag och på deras hemsida kan du läsa mer ingående om vilka företag det gäller.

  Vad erbjuder VetZoo

  Företaget har ett väldigt stort sortiment av produkter för dina husdjur och du kan hitta både zooprodukter och veterinärprodukter hos dem. Idag har företaget 5 000 olika artiklar i sitt sortiment vilket även utökas hela tiden med nya produkter. Företaget erbjuder även rådgivning av erfarna veterinärer till sina kunder, så att du som kund alltid ska vara säker på att du köper rätt produkter och får den bästa möjliga servicen. Att få rådgivning är helt gratis och du kan ställa dina frågor både före och efter att du köpt något, företaget försöker att svara på dina frågor inom 48 timmar men veterinärerna är ofta väldigt upptagna med sitt viktiga jobb och i vissa fall kan det ta lite längre att få ett svar. VetZoo erbjuder sina kunder väldigt snabba leveranser som är i världsklass, var du än bor i Sverige kommer paketet att komma hela vägen fram till din dörr. Paketet kommer att komma inom 1 till 3 dagar och du behöver inte vara hemma för att ta emot det, om du handlar över 500kr kommer frakten att vara gratis annars är den 69kr. Alla kunder hos VetZoo har alltid fri returrätt i 30 dagar.

  En väldigt smidig tjänst som företaget även erbjuder är att du kan prenumerera utan krångel. Du kan prenumerera på foder, kosttillskott, kattsand mm. Det är både trygg, säkert och enkelt och helt utan någon bindningstid. Detta leder till att du slipper gå till en butik och bära tunga varor i onödan och du kan själv välja hur ofta du vill att dina produkter ska levereras.

  Returnera eller kontakta VetZoo

  Alla kunder får öppet köp och fria returer i 30 dagar, dock går det inte att returnera frysta varor så kolla noga innan du gör din beställning utav frys/färskfoder. Om du skulle vilja returnera en vara ska du fylla i information på hemsidan och så kommer du sedan att få retursedel. För att du ska kunna få din returansökan godkänd måste produkten vara i samma standard som när du mottog den, den måste vara i originalförpackningen och alla lappar måste vara kvar och produkten måste även vara fri från päls, märken och lukt. Om du skulle vilja lämna in en reklamation på en vara som kanske varigt trasig ska du kontakta företaget via e-post. Om du har några andra frågor kan du kontakta dem på telefon under vanliga arbetstider eller skicka e-post till dem, du kan även läsa de oftast ställda frågorna på hemsidan.

  Vad tycker du?

  Brukar du beställa saker från VetZoo till ditt/dina sällskapsdjur, skriv då en recension om företaget.

  Reklamfilm från VetZoo.

  VetZoo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om VetZoo

  Din recension

  FAQ

  Är VetZoo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om VetZoo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder VetZoo?

  VetZoo är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Djuraffärer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till VetZoos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.