VetZoo

Alla recensioner

VetZoo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dogman

Dogman

0 recensioner

Väldigt många hushålls har i dag och hr alltid haft husdjur. Det är väldigt vanligt att ha husdjur eftersom de &aum...

Logo Foderboxen

Foderboxen

0 recensioner

Att ha en hund är något som är väldigt vanligt, nästan alla vi känner eller vet någon som har en hund eller s&...

Logo Supercat

Supercat

0 recensioner

Väldigt många i dagsläget har något husdjur, troligtvis kan de allra flesta räkna upp en person som de känner som h...

Logo VOFF

VOFF

0 recensioner

Väldigt många personer har idag något typ av husdjur. Det absolut vanligaste husdjuret vi har här i Sverige är katt och ...

VetZoo

Om VetZoo
VetZoo är idag Sveriges ledande butik på nätet för djurägare, VetZoo kan erbjuda dig ett brett sortiment av produkter som även kommer att levereras snabbt ända fram till din dörr. Företaget får varje dag nya kunder vilket de tycker är väldigt spännande och kul, och något företaget uppskattar ännu mer att de flesta kunder även väljer att återkomma. VetZoo arbetar med många andra företag och på deras hemsida kan du läsa mer ingående om vilka företag det gäller. 

Vad erbjuder VetZoo
Företaget har ett väldigt stort sortiment av produkter för dina husdjur och du kan hitta både zooprodukter och veterinärprodukter hos dem.  Idag har företaget 5 000 olika artiklar i sitt sortiment vilket även utökas hela tiden med nya produkter. Företaget erbjuder även rådgivning av erfarna veterinärer till sina kunder, så att du som kund alltid ska vara säker på att du köper rätt produkter och får den bästa möjliga servicen. Att få rådgivning är helt gratis och du kan ställa dina frågor både före och efter att du köpt något, företaget försöker att svara på dina frågor inom 48 timmar men veterinärerna är ofta väldigt upptagna med sitt viktiga jobb och i vissa fall kan det ta lite längre att få ett svar. VetZoo erbjuder sina kunder väldigt snabba leveranser som är i världsklass, var du än bor i Sverige kommer paketet att komma hela vägen fram till din dörr. Paketet kommer att komma inom 1 till 3 dagar och du behöver inte vara hemma för att ta emot det, om du handlar över 500kr kommer frakten att vara gratis annars är den 69kr. Alla kunder hos VetZoo har alltid fri returrätt i 30 dagar. 

En väldigt smidig tjänst som företaget även erbjuder är att du kan prenumerera utan krångel. Du kan prenumerera på foder, kosttillskott, kattsand mm. Det är både trygg, säkert och enkelt och helt utan någon bindningstid. Detta leder till att du slipper gå till en butik och bära tunga varor i onödan och du kan själv välja hur ofta du vill att dina produkter ska levereras. 

Returnera eller kontakta VetZoo
Alla kunder får öppet köp och fria returer i 30 dagar, dock går det inte att returnera frysta varor så kolla noga innan du gör din beställning utav frys/färskfoder. Om du skulle vilja returnera en vara ska du fylla i information på hemsidan och så kommer du sedan att få retursedel. För att du ska kunna få din returansökan godkänd måste produkten vara i samma standard som när du mottog den, den måste vara i originalförpackningen och alla lappar måste vara kvar och produkten måste även vara fri från päls, märken och lukt. Om du skulle vilja lämna in en reklamation på en vara som kanske varigt trasig ska du kontakta företaget via e-post. Om du har några andra frågor kan du kontakta dem på telefon under vanliga arbetstider eller skicka e-post till dem, du kan även läsa de oftast ställda frågorna på hemsidan. 

Vad tycker du?
Brukar du beställa saker från VetZoo till ditt/dina sällskapsdjur, skriv då en recension om företaget.