Zooplus

Alla recensioner

Zooplus

40% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

I rampljuset: vad säger våra kunder?

S
Sebastian
Kanon priser med snabba leveranser! Har handlat från zooplus i flera år och har aldrig haft några problem. super nöjd! dock så skulle dom kunna utöka deras sortiment till mer storlekar!Läs vidare
S
Stellan
Helt värdelösa. Misslyckades med att debitera mitt konto och brydde sig inte ens om att meddela mig. Efter att jag själv hör av mig väljer de att vänta i flera dagar innan de skickar varorna. Så...Läs vidare
C
Camilla andersson
Dom vänder dig ryggen direkt om det blir ett problem med en produkt. Men dom fortsätter skicka påminnelser om betalning trots att dom själva skrev att jag inte behövde returnera en trasig produkt. Läs vidare
M
Mona-Britt Ljustell
Jag har köpt kattmat propan delicate kalkon blötmat på påse i bitar i sås många år till mina katter. Nu finns inte den påsen längre utan en burk med samma innehåll. Jag köpte den men innehållet var...Läs vidare
A
Ann-Christin Ahl
Köpt kattmat från Zooplus länge och allt fungerat. Men när jag fick en batch kattfoder med hundmat i 7 av 9 påsar. Hörde av mig direkt 9/6 och dom bad mig öppna ALLA påsarna och meddela vilka som...Läs vidare

Alla recensioner (5)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Royal Canin Kitten

  Kanon priser med snabba leveranser! Har handlat från zooplus i flera år och har aldrig haft några problem. super nöjd! dock så skulle dom kunna utöka deras sortiment till mer storlekar!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  NOLL Service

  Helt värdelösa. Misslyckades med att debitera mitt konto och brydde sig inte ens om att meddela mig.

  Efter att jag själv hör av mig väljer de att vänta i flera dagar innan de skickar varorna. Så att de ser att pengarna finns på deras konto innan de skickar. Att det fördröjer min leverans med en hel vecka till struntar de fullständigt i.

  Att jag har bra kreditvärdighet och inte har orsakat detta själv bryr de sig inte heller om. Att jag kan visa printscreen på betalning ELLER garantera betalning med kreditkort spelar ingen roll heller.

  Mitt tips, hitta ett annat bolag. Ett som förstår hur man ska behandla sina kunder.
  Zooplus värderar sina regler mycket mer än sina kunder.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Usel!!

  Dom vänder dig ryggen direkt om det blir ett problem med en produkt. Men dom fortsätter skicka påminnelser om betalning trots att dom själva skrev att jag inte behövde returnera en trasig produkt.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ovilliga att hjälpa mig eller byta ut mat

  Jag har köpt kattmat propan delicate kalkon blötmat på påse i bitar i sås många år till mina katter. Nu finns inte den påsen längre utan en burk med samma innehåll. Jag köpte den men innehållet var mousse vilket inte mina katter äter. Eftersom det inget stod att det var mousse så köpte jag mycket. Jag får inte lämna tillbaka eller få pengarna tillbaka . De har en mycket dålig kundtjänst tjejen kunde inte svenska bra och förstod inte mig. Hon sa vi har ingen smakgaranti. Dåligt dåligt jag är stor kund sen2014 handlar för 1800 i månaden vilket jag inte har lust med längre.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Dålig/ingen koll på fodertillverkning

  Köpt kattmat från Zooplus länge och allt fungerat.
  Men när jag fick en batch kattfoder med hundmat i 7 av 9 påsar.
  Hörde av mig direkt 9/6 och dom bad mig öppna ALLA påsarna och meddela vilka som var fel i. Hällde över i en hink eftersom återförslutningen är ganska kass.
  Nu börja problemet och någon frågar om hunden inte äter fodret sen kom nästa lögn
  'Olika maskiner och det faktum att produktionsomständigheterna inte alltid är exakt de samma kan leda till foderbitar av olika färger, storlek och konsistens'. Jag hoppas dom inte tillverkar samma batch i flera maskiner för då är det en ny batch.
  Jag meddelade att djurfoderstillverkning med batchredovisning lyder under en lag.
  Fick inte kontktuppgifter till tillverkaren så tolkar att det är Zooplus och Bitiba som är ägare eftersom dom har samma telefonnummer.
  Senaste mailet var att påsarna skulle skickas tillbaka som inte finns eftersom dom bett mig öppna alla påsar.
  Byter foder illa kvickt!


Andra personer tittade också på

Logo VetZoo
VetZoo
0 recensioner

Om VetZoo VetZoo är idag Sveriges ledande butik på nätet för djurägare, VetZoo kan erbjuda dig ett brett sortiment av pr...

Logo Dogman
Dogman
0 recensioner

Väldigt många hushålls har i dag och hr alltid haft husdjur. Det är väldigt vanligt att ha husdjur eftersom de &aum...

Logo Foderboxen
Foderboxen
0 recensioner

Att ha en hund är något som är väldigt vanligt, nästan alla vi känner eller vet någon som har en hund eller s&...

Logo Supercat
Supercat
0 recensioner

Väldigt många i dagsläget har något husdjur, troligtvis kan de allra flesta räkna upp en person som de känner som h...

Zooplus

Många av oss har ett husdjur, och oberoende om det är en hund, katt, fågel, häst eller vad som helst så behöver det djuret produkter av alla dess slag. Ofta nuförtiden kan det vara svårt att hitta tiden till att åka till en fysisk affär då man vill skämma bort sina fyrbenta vänner. Men som så mycket i dagsläget kan man även handla djurprodukter helt online medans man sitter hemma och gosar med sitt husdjur. Det finns många olika webbutiker och företaget som säljer djurprodukter online, men ett av dessa företag är Zooplus. Zooplus har ett sortiment där man kan hitta produkter till de allra flesta husdjur. 

Mer information om Zooplus
Företaget grundades under 1999 och sedan dess har de levererat över 48 miljoner paket till fler än 6 miljoner kunder runt om i hela Europa. Zooplus har flera olika kontor i hela Europa och där arbetar det personer som är från 15 olika länder. Zooplus har inga fysiska butiker, utan det fungerar endast som en onlineverksamhet, men de skickar sina leveranser till 28 olika länder inom Europa. 

Vad erbjuder Zooplus sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man gå genom olika kategorier som tex katt, hund, smådjur, akvarium, fågel, häst mm. Man kan även använda sig utav sökfunktionen om man vet vad det är man är ute efter. På hemsida kan man se vilka som är företagets toppmärken samt att man kan se olika nuvarande erbjudanden för att hitta produkter till extra bra pris. Om man har ett husdjur som behöver specialfoder har Zooplus även en flik som heter ”veterinärfoder”. Zooplus erbjuder även en djurtidning som man kan läsa på hemsidan och de har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på. När man väljer att prenumerera på nyhetsbrevet kan man välja vilket husdjur man har för att endast få anpassade erbjudanden. Hos Zooplus kan man även skapa ett konto för att samla poäng för att vid ett senare tillfälle sedan få rabatter, och de har även en egen app som man kan ladda ner till mobilen för att göra sina beställningar smidigt därifrån. 

Alla leveranser som görs via Zooplus kommer att levereras med Postnord eller Schenker och om man gör en beställning på över 599 kr kommer man att få produkten levererad hem till sig helt gratis. Om man gör en beställning på under 599 kr kommer fraktkostnaden att vara 39 kr. Alla leveranser som är skickade kan spåras online och den uppskattade leveranstiden är 2–6 dagar. Betalningsmetoderna som Zooplus erbjuder är kortbetalning, direktbetalning via internatbanken, Paypal och även faktura. 

Hur kan man komma i kontakt med Zooplus?
Om man undrar över något kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna. Men man kan även kontakta Zooplus kundtjänst, man kan antingen nå dem på telefon (+46 8 525 038 22) eller så kan man skicka ett meddelande åt dem via deras hemsida. 

Har du handlat hos Zooplus? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte. 

Hund som husdjur.