Petster

Alla recensioner

Petster

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

K
Kenneth Johnsson
Jag beställde en kloklippare av fabrikat Oster premium. Efter att ha använt klipparen ca 10-12 gånger på vår Chihuahua under 5 månader var klipparen riktigt slö, kände att klipparen borde hålla skä...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Reklamation-Kvalité

  Jag beställde en kloklippare av fabrikat Oster premium. Efter att ha använt klipparen ca 10-12 gånger på vår Chihuahua under 5 månader var klipparen riktigt slö, kände att klipparen borde hålla skärpa mycket längre än så. Jag hade en lång mejlkonversation med Petster som absolut inte vill erkänna det som en reklamation, enligt dem håller en klippare 4-6 månader. Vår tidigare klippare av annat fabrikat hade vi i ca 8-10år och den höll en helt annan kvalité. Jag får hädanefter handla på annan seriös nätbutik som tar hand om sina kunder.


Andra personer tittade också på

Logo VetZoo

VetZoo

0 recensioner

Om VetZoo VetZoo är idag Sveriges ledande butik på nätet för djurägare, VetZoo kan erbjuda dig ett brett sortiment av pr...

Logo Dogman

Dogman

0 recensioner

Väldigt många hushålls har i dag och hr alltid haft husdjur. Det är väldigt vanligt att ha husdjur eftersom de &aum...

Logo Foderboxen

Foderboxen

0 recensioner

Att ha en hund är något som är väldigt vanligt, nästan alla vi känner eller vet någon som har en hund eller s&...

Logo Supercat

Supercat

0 recensioner

Väldigt många i dagsläget har något husdjur, troligtvis kan de allra flesta räkna upp en person som de känner som h...

Petster

Väldigt många i dagsläget har något husdjur, troligtvis kan de allra flesta räkna upp en person som de känner som har något husdjur. Många har katter eftersom de är ganska bra sällskap och de håller även hela gården helt mus-fri. Andra föredrar att ha hund, kanske eftersom de har en aktiv livsstil och de spenderar stora delar av dagen i skogen eller naturen. Och så har även väldigt många personer ett stort intresse av ridning och hästar, och vissa har till och med kanske egen häst och stall. Och med husdjur och djur överlag så kommer det ett stort ansvar, man måste se till så att djuren mår bra, att de hålls friskt och de har alla nödvändigheter som behövs. Men var ska man skaffa alla produkter när det kommer till husdjur? Visst kan man gå i en fysisk butik och kolla utbudet där, men man kan även kolla runt online och beställa produkter. En webbutik som säljer djursaker och djurtillbehör i Sverige är Petster.

Men hur ska man veta hur leveransvillkoren är hos Petster? Och har de bra kvalitet på sina produkter, eller ska man kolla efter djurprodukter i fysiska butiker? Det är frågor man kan få svar på om man läser recensioner som personer har skrivit som har handlat där innan dig. 

Information om företaget Petster
Petster är ett e-handelsföretag som har sitt säte i Uppsala i Sverige. Företaget grundades och lanserades för att de ville erbjuda sina kunder unika produkter till deras husdjur, men även kläder till både kvinnor och män. Petster samarbetar med många olika leverantörer i olika länder och idag driver de sin verksamhet i Sverige, Norge och i några andra länder i Europa. 

Vad kan man hitta i sortimentet hos Petster?
Hos Petster kan man kolla in olika produkter som är indelade i olika kategorier som tex häst, hund, katt, ryttare etc. Och de erbjuder även en egen kategori som heter ”rea” dit alla produkter som ingår i någon kampanj hamnar. På företagets hemsida finns även en flik med namnet ”tips och guider” och där kan man hitta tips om tex hundens tassar på vintern, hunden klor, skällhalsband, kylmattor mm. Frakten på paketen utgår från vikt och volym men frakten börjar från 39 kr. Innan man lägger sin beställning kommer man att se vad den slutgiltiga frakten kostar. Betalningsalternativ som går att välja mellan är Klarna, kortbetalning eller direktbetalning via internetbanken. 

Petster har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om erbjudanden och kampanjer direkt till inkorgen. 

Hur kan kundtjänsten nås hos Petster?
Vid frågor och funderingar kan man nå företagets kundtjänst via e-post. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till. 

Har du handlat hos Petster? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.