Supercat

Alla recensioner

Supercat

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo VetZoo

VetZoo

0 recensioner

Om VetZoo VetZoo är idag Sveriges ledande butik på nätet för djurägare, VetZoo kan erbjuda dig ett brett sortiment av pr...

Logo Dogman

Dogman

0 recensioner

Väldigt många hushålls har i dag och hr alltid haft husdjur. Det är väldigt vanligt att ha husdjur eftersom de &aum...

Logo Foderboxen

Foderboxen

0 recensioner

Att ha en hund är något som är väldigt vanligt, nästan alla vi känner eller vet någon som har en hund eller s&...

Logo VOFF

VOFF

0 recensioner

Väldigt många personer har idag något typ av husdjur. Det absolut vanligaste husdjuret vi har här i Sverige är katt och ...

Supercat

Väldigt många i dagsläget har något husdjur, troligtvis kan de allra flesta räkna upp en person som de känner som har något husdjur. Många har katter eftersom de är ganska bra sällskap och de håller även hela gården helt mus-fri. Andra föredrar att ha hund, kanske eftersom de har en aktiv livsstil och de spenderar stora delar av dagen i skogen eller naturen. Och så har även väldigt många personer ett stort intresse av ridning och hästar, och vissa har till och med kanske egen häst och stall. Och med husdjur och djur överlag så kommer det ett stort ansvar, man måste se till så att djuren mår bra, att de hålls friskt och de har alla nödvändigheter som behövs. Men var ska man skaffa alla produkter när det kommer till husdjur? Visst kan man gå i en fysisk butik och kolla utbudet där, men man kan även kolla runt online och beställa produkter. Supercat är ett företag som har valt att sälja produkter till just katter. 

Men hur ska man veta hur leveransvillkoren är hos Supercat? Och har de bra kvalitet på sina produkter, eller ska man kolla efter djurprodukter i fysiska butiker? Det är frågor man kan få svar på om man läser recensioner som personer har skrivit som har handlat där innan dig. 

Mer om Supercat
Svensk e-handel som har varit verksam på marknaden sedan 2010. Jessica Nylund och Therese Widmark är de två personerna som har grundat och lanserat företaget. I Umeå i Sverige ligger både företagets lager och kontor. Supercat har i dag inte någon fysisk butik utan är verksamma online via sin e-handel

Vad erbjuder Supercat sina kunder?
Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: kattmat, kattleksaker, kattutställning, kattuppfödning, kattgodis och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda. Om kunderna gör en beställning på 500 kr eller mer så behöver kunden inte betala någon fraktkostnad, men i annat fall så läggs det till fraktkostnad på 49 kr på kundens beställning. DHL är det företaget som levererar kundernas paket och då kan kunderna välja om de vill ha sitt paket levererat hem till dörren eller till ett ombud som ligger nära kunden. Den normala leveranstiden är mellan 2 – 4 dagar så länge som produkten som kunden beställer finns i företagets lager. 14 dagar har kunderna på sig att göra en retur från och med att de har mottagit sitt paket. 

Hur kan Supercat kontaktas?
Vid frågor och funderingar kan man nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till. 

Har du handlat hos Supercat? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkter och annat. 


Tips om man har eller ska skaffa katt.