Värmepumpshopen

Alla recensioner

Värmepumpshopen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Värmepumpshopen

Värme är en sak som behövs i hus, men även kylning. Om man har problem med både hetta och kyla i huset så kan det vara bra att installera en värmepump. Då behöver man inte alltid ha värmebatterierna att gå fullt under kalla vinterdagar, men inte heller korsdrag genom hela huset under varmare sommardagar. Är 21 grader är den temperaturen man föredrar, så ställer man in värmepumpen på 21 grader. Oberoende om det är då är kallare eller varmare så kommer värmepumpen att normalisera temperaturen till 21 grader.

Man behöver inte byta ut värmesystemet i hushållet när man skaffar värmepump. Tvärtom, många väljer att ha värmepumpen som en komplettering till det existerande värmesystemet. Många väljer att ha värmepumpen kopplad till de rum som är känsligast för sviktande temperatur, till exempel i sovrummet som man vanligtvis vill hålla relativt kallt.
 
Om man är osäker på om en värmepump är något för en, eller om man inte vet vilken modell av värmepump man behöver, så kan man söka fram hur mycket information som helst via internet. Ett annat att ta reda på dessa saker är att ta kontakt med en luftvärmepumps företag. De flesta företagen ger råd vilken värmepump man ska välja, men även sköter installationen. Ett företag som gör det här är Värmepumpshopen.

Mer om värmepumpshopen
Värmepumpshopen installerar och säljer värmepumpar, men även andra produkter. De har de kändaste men även mindre kända eller mindre populärare produkter. Detta är bra för de som vill ha en värmepump, men som inte vill betala för de dyraste produkterna.

Vad erbjuder Värmepumpshopen?
Företaget erbjuder paket beroende på ändamål. Moderna värmepumpar som kan sänka uppvärmningskostnaderna med upp till 80%. Värmepumpshopen skriver att världens bästa pump är Panasonic VZ9, denna pump har en energiklass av A+++ som är bra för både uppvärmning och miljö

Beroende hurdant installationskrav så kommer priset att variera. Till exempel; extra rördragning kostar 619 kr/m efter ROT och805 kr/m före ROT, inkl. materialkostnad. Eventuella extrakostnader på grund av tillägg kan faktureras efter avslutad installation. Om man inte är nöjd med den produkt man beställt så har man alltid 14 dagars ångerrätt enligt den svenska lagstiftningen. Önskar man returnera en produkt så måste man göra det innan 14 dagar efter att man mottagit produkten, produkten måste vara i originalskick. OBS! Detta gäller inte installerade produkter. 

Hur får man kontakt med Värmepumpshopen?
Är man en oerfaren husägare och är ute eter att köpa värmepump så finns det säkert 1000 frågor. Har man frågor eller funderingar till Värmepumpshopen så kan man kontakta dem via meddelande. Man hittar till meddelandet genom att gå längst ner på deras hemsida och söka upp ”kontakt oss”. Man kan också kontakta företaget direkt genom chat.

Varför är det bra att skriva recensioner? Jo, får om man är en oerfaren kund hos ett nytt företag så vet man inte vad man kan vänta sig. Om man läser en recension på förhand så vet man om företaget är värt ens tid eller ej. Idag är de flesta recensioner på internet på grund av näthandeln. Därför är det också viktigt att recensioner ska vara äkta.