Ulla Popken

Alla recensioner

Ulla Popken

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Ulla Popken

Kläder väljer vi alla att dagligen ta på oss, åtminstone om det är så att man ska lämna hemmet. I annat fall kanske man väljer att ha myskläder på sig hela dagen, eller inga kläder alls. Man ju behöver inte ha en viss stil som vissa personer väljer att ha, utan man kan även köpa alla de plagg som man fastnar för. Under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Ulla Popken är verksamma online och de erbjuder kläder för kvinnor och män. 

Hur är storlekarna på produkterna som Ulla Popken säljer? Vad ska jag göra om jag får hem ett plagg och provar det, och först sedan upptäcker att det finns ett hål? Är produkterna värda sitt pris som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Mer information om företaget Ulla Popken
Företaget har funnits på e-handelsmarknaden under några års tid och de erbjuder plagg och kläder både till kvinnor och män, i synnerhet produkter som tillverkas i plusstorlekar. Ulla Popken är inte endast verksamma online utan de driver även fysiska butiker på olika ställen. Företaget är verksamma som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter som de sedan säljer vidare online.  

Vad erbjuder Ulla Popken sina kunder?
Lingerie, sportkläder, skor är exempel på olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida, de olika kategorierna har även flera underkategorier. Oberoende hur stor eller liten beställning en kund väljer att göra så läggs det alltid till en fraktkostnad på 49, 90 kr på alla beställningar. Den vanliga leveranstiden är mellan 3-5 arbetsdagar förutsatt att produkten redan fanns i företagets lager. Det är även möjligt för kunden att köpa produkter som inte finns i lager men då är det en längre leveranstid som gäller. Skulle kunden vilja göra en retur får hen betala en avgift på 50 kr. 

Hur kundtjänsten hos Ulla Popken kan nås
Skulle kunden eller en möjligtvis blivande kund undra över något så kan kundtjänsten hos Ulla Popken genom att skicka e-post eller ringa till företaget, har kunden då redan ett beställningsnummer så kan det vara bra att lägga till. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du handlat något via Ulla Popken? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du kanske berättar vad du tyckte om själva hemsidan, om storlekarna var så kallat true to size och annat som du kanske känner för att lägga till i just din recension hos oss här på OmdömesStalle. 


Modetips.