OmdömesStälle

  Recensioner Twilfit

  Är du ute efter att köpa sköna, sexiga eller eleganta underkläder så kan du shoppa hos Twilfit i någon av deras 56 butiker i Sverige eller på deras webbshop. Twilfit har de mest populära varumärkena och de senaste trenderna som ständigt uppdateras.

  Information om företaget

  Twilfit öppnade sin första butik redan 1922 på Nybrogatan i Stockholm och blev snabbt en succé. Dem har ett stort sortiment med alla dagens trender och har alltid hyllat kvinnans kropp i alla dess former vilket har varit en stor faktor i deras succé. Företaget startades utav Anders Andersson som hade byggt sin förmögenhet genom cigarr försäljning. Han provade på massor med olika idéer i sin butikslokal på Nybrogatan. Det tog han bara 20 år att hitta den perfekta varan att sälja och det var de populära engelska Twilfit-korsetterna. Företaget expanderade fort i början och öppnade nya butiker runt om i Stockholm, Göteborg och Malmö. Twilfit fortsatte att expandera och öppnade med butiker och idag har dem 56 butiker spridda i hela Sverige.

  Twilfit - Free To Be Med Madeleine Uggla

  Vad erbjuder Twilfit

  Hos Twilfit hittar du underkläder för alla kvinnor och alla tillfällen. Här finner du varumärken som till exempel Calvin Klein, Chantelle, Triumph, Hanky Panky, Abecita och många fler. Dem säljer inte enbart underkläder utan du kan också köpa badkläder, nattplagg, loungewear, strumpor och accessoarer. Twilfit har alla storlekar och hjälper dig gärna att hitta den som passar på just dig. Deras vision är att ha perfekt passform för alla kvinnor. Känner du inte för att gå ut kan du även shoppa på deras webbshop där dem har ett större sortiment än i butikerna. Dina beställningar tar vanligtvis 1-3 dagar för att komma fram till ditt närmaste DHL-ombud. Minder paket med ett värde under 250 kronor skickas direkt till din brevlåda. Frakten kostar alltid 29 kronor men du har fria returer om plagget inte skulle passa perfekt eller kännas bra. Du får alltid 30 dagars öppet köp och ångerrätt för dina köp hos Twilfit.

  Tips, reklamationer och kontakt

  Har du några frågor kan du kontakta Twilfits kundtjänst via epost eller ett telefon samtal. Kundservicen är öppen Mån-Fre 08:00-18:00 och på Lör-Sön 09:00-15:00. Men kom ihåg att kolla in deras vanliga frågor sida, där hittar du svar på det mesta som till exempel leveranser, betalningar och frakter. För returer kan du alltid bara gå till en Twilfit butik och lämna tillbaka varan där mot uppvisat orderkvitto. Vid returer till e-handelslagret packar du ner varan i original emballaget och skickar iväg varan med returadresslappen som medföljer i din beställning. För reklamationer är det viktigt att du inspekterar varan ordentligt innan du skickar tillbaka den och skulle det vara fel på varan står Twilfit för frakt kostnaden tillbaka. Vid öppet köp ska varan vara kvar i original förpackning och eventuell plombering ska vara obruten. Varan ska även vara i oskadat skick och alla eventuella etiketter ska vara kvar. Om du ej hämtar ut ditt paket får du betala en avgift på 150 kronor. Denna hanteringskostnad motsvarar fraktkostnader och administrationshantering.

  Har du handlat hos Twilfit förut? Då får du gärna skriva en recension om dina erfarenheter och tankar kring Twilfit. Alla recensioner är välkomna.

  Twilfit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Spydig personal!!

  Skulle köpa en bh till min dotter. Ingen frågade om hjälp. Satt på huk och försökte hitta storlek. Fanns inte. Tittade runt i butiken men gick sen. Då gick larmet!! En ung tjej kommer fram. Jag ser frågande ut. Då ser jag att en bh fastat på utsidan av min väska. Jag blir chockad och säger att den måste ha fastnat. Hon svarar spydigt och säger, kanske är nåt mer i väskan som fastnat. Jag öppnar o visar. Går sen och har en klump i magen. Känner mig så anklagad. Går tillbaka till tjejen efter en kvart och säger vad jag tycker. Att hon kanske ska tänka dig för hur hon pratar med sina kunder. Frågade henne om hon verkligen tror att jag skulle hänga den utanför väskan om jag skulle stjäla. Fotfarande otrevlig! Det var i Mall of skandinavia. Går aldrig tillbaka! Handlar oftast på Nybrogatan. Trevlig o proffsig personal. Jobbar själv i butik på Nybrogatan. Vet vad service är!! Hälsningar Katarina

  Av: Katarina Berg 24-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Twilfit

  Din recension

  FAQ

  Är Twilfit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Twilfit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Twilfit?

  Twilfit är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Twilfits webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.