OmdömesStälle

  Recensioner Björn Borg

  "Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk som företaget Björn Borg använder. Det hela började med att tennisstjärnan föddes 1956 och spelade sin första Wimbledon -tävling 1973. Björn Borg AB är företaget som driver och utvecklar modemärket Björn Borg, som grundades 1989. Det första som lanserades via Björn Borg var underkläder. Den faktiska tennisspelaren Björn Borg äger inte någon del av Björn Borg AB men han licensierar bara sitt namn. Idag är Nederländerna och Sverige de viktigaste länderna på marknaden, men verksamheten finns även i Danmark, Australien, Belgien, Norge och Storbritannien.

  Den första kollektionen som företaget släppte bestod av 17 herrplagg, de första damunderkläderna släpptes 1992. Vidare under 1990 -talet släpptes fler kollektioner som bestod av badkläder, väskor och glasögon. Idag är huvudproduktområdet fortfarande underkläder.

  Vad erbjuder Björn Borg?

  Björn Borg -webbplatsen är mycket tydlig, snygg och lättnavigerad. Det första du ser när du går in på sidan är erbjudandet som för närvarande är tillgängligt. Du ser också de senaste produkterna som har kommit ut och du kan enkelt filtrera mellan män, barn och damkläder. På webbplatsen kan du enkelt kolla in en storleksguide för både kläder och skor för att hitta det som passar dig perfekt. Genom webbplatsen får du inspiration tack vare de fina bilderna och inläggen där människor bär Björn Borg -kläder. Björn Borg försöker ständigt hitta nya sätt och tekniker för att få så liten negativ påverkan på miljön som möjligt. Ambitionen för företaget är att minimera miljöpåverkan och försöka göra skillnad hela tiden. Om du är intresserad kan du läsa ännu mer på djupet hur Björn Borg inte påverkar vår miljö och världen på ett negativt sätt.

  När du hittar något du vill köpa via webbplatsen kan du välja att betala med kort, faktura eller direkt via nätbanken. På webbplatsen kan du läsa vad frakten kostar beroende på var du bor och även hur lång tid det kommer att ta hem dina varor, du kan också enkelt spåra din beställning tack vare det spårningsnummer som du har på din beställning. Om du ångrar det efter att du har mottagit produkten eller om den inte passar kan du returnera den inom de första 30 dagarna efter att du mottagit produkten.

  Video where Björn Borg's main product area is used.

  Klagomålshantering hos Björn Borg

  Vet du eller märker att något är fel med dina produkter du fick hem, bör du skriva en beskrivning av felet och även bifoga bilder, och sedan skicka det via e-post till kundtjänsten, kom också ihåg att inkludera att Björn Borg-inloggning är tydligt synlig och ordernumret måste inkluderas. Om du har några andra frågor som inte gäller ett klagomål kan du skicka ett e-postmeddelande till dem och du får svar inom två arbetsdagar.

  Har du köpt något genom Björn Borg?

  Är du nöjd med din upplevelse? Var det någonting som inte gick som det skulle! Berätta för oss, lämna din recension!

  Björn Borg
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  9.6
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  8
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Super kvalitet!

  Super kvalitet varumärke! Kommer att köpa en annan produkt i framtiden.

  Av: NOAH07-05-2019
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  9.5
  rating

  Skriv din egen recension om Björn Borg

  Din recension

  FAQ

  Är Björn Borg ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Björn Borg. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 9.6/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Björn Borg?

  Björn Borg är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Björn Borgs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.