Björn Borg

Alla recensioner

Björn Borg

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

N
NOAH
Super kvalitet varumärke! Kommer att köpa en annan produkt i framtiden. Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Super kvalitet!

  Super kvalitet varumärke! Kommer att köpa en annan produkt i framtiden.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Guldfynd

Guldfynd

2 recensioner

Om Guldfynd Guldfynd är en svensk butikskedja som säljer smycken, företaget grundades år 1951. Guldfynd är idag marknads...

Björn Borg

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk som företaget Björn Borg använder. Det hela började med att tennisstjärnan föddes 1956 och spelade sin första Wimbledon -tävling 1973. Björn Borg AB är företaget som driver och utvecklar modemärket Björn Borg, som grundades 1989. Det första som lanserades via Björn Borg var underkläder. Den faktiska tennisspelaren Björn Borg äger inte någon del av Björn Borg AB men han licensierar bara sitt namn. Idag är Nederländerna och Sverige de viktigaste länderna på marknaden, men verksamheten finns även i Danmark, Australien, Belgien, Norge och Storbritannien.

Den första kollektionen som företaget släppte bestod av 17 herrplagg, de första damunderkläderna släpptes 1992. Vidare under 1990 -talet släpptes fler kollektioner som bestod av badkläder, väskor och glasögon. Idag är huvudproduktområdet fortfarande underkläder.

Vad erbjuder Björn Borg?
Björn Borg -webbplatsen är mycket tydlig, snygg och lättnavigerad. Det första du ser när du går in på sidan är erbjudandet som för närvarande är tillgängligt. Du ser också de senaste produkterna som har kommit ut och du kan enkelt filtrera mellan män, barn och damkläder. På webbplatsen kan du enkelt kolla in en storleksguide för både kläder och skor för att hitta det som passar dig perfekt. Genom webbplatsen får du inspiration tack vare de fina bilderna och inläggen där människor bär Björn Borg -kläder. Björn Borg försöker ständigt hitta nya sätt och tekniker för att få så liten negativ påverkan på miljön som möjligt. Ambitionen för företaget är att minimera miljöpåverkan och försöka göra skillnad hela tiden. Om du är intresserad kan du läsa ännu mer på djupet hur Björn Borg inte påverkar vår miljö och världen på ett negativt sätt.

När du hittar något du vill köpa via webbplatsen kan du välja att betala med kort, faktura eller direkt via nätbanken. På webbplatsen kan du läsa vad frakten kostar beroende på var du bor och även hur lång tid det kommer att ta hem dina varor, du kan också enkelt spåra din beställning tack vare det spårningsnummer som du har på din beställning. Om du ångrar det efter att du har mottagit produkten eller om den inte passar kan du returnera den inom de första 30 dagarna efter att du mottagit produkten.

Klagomålshantering hos Björn Borg
Vet du eller märker att något är fel med dina produkter du fick hem, bör du skriva en beskrivning av felet och även bifoga bilder, och sedan skicka det via e-post till kundtjänsten, kom också ihåg att inkludera att Björn Borg-inloggning är tydligt synlig och ordernumret måste inkluderas. Om du har några andra frågor som inte gäller ett klagomål kan du skicka ett e-postmeddelande till dem och du får svar inom två arbetsdagar.

Har du köpt något genom Björn Borg?
Är du nöjd med din upplevelse? Var det någonting som inte gick som det skulle! Berätta för oss, lämna din recension!