Intimissimi

Alla recensioner

Intimissimi

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Intimissimi

I dagsläget kan man handla allt online, det har ingen skillnad vad det handlar om. Man kan handla mat, inredning och prylar, alla vitvaror man kan tänka sig samt kläder och underkläder. Många personer föredrar att handla allt som de kan online eftersom man slipper trängas i en fysisk butik, samt att utbudet online oftast brukar vara mycket större än vad det är i fysiska butiker. När man handlar online kan man i lugn och ro sitta hemma och uppräcka vad de finns, och sedan få hem sina produkter inom några arbetsdagar. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en eller några produkter, medans andra har valt att sälja så gott som alla produkter man kan tänka sig. En butik som har valt att sälja underkläder online är Intimissimi.

Hur är storlekarna hos detta företag? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller returnera en produkt? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Intimissimi
Intimissimi är ett e-handelsföretag men de driver även fysiska butiker i många länder världen över. Företaget är verksamma i mer än 40 olika länder, där de driver över 1 400 olika butiker. Intimissimi hör till en franchisegrupp som leds från Italien. 

Vad erbjuder Intimissimi sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom 2 huvudkategorier vilka är: dam, och herr och inne i de 2 kategorierna finns sedan fler underkategorier. Om man vet vad det är man är ute efter kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta det man letar efter. Om man har svårt att veta vilken modell eller storlek man ska välja så erbjuder företaget både en storleksguide men även men modellguide som visar de olika modellerna på olika personer. Om man gör en beställning som är över 75€ kommer frakten att vara gratis, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad som är beräknad beroende på vilket land man bor i. om det skulle vara så att man får hem en produkt och den inte passar eller om man inte var nöjd kan man göra en retur genom att fylla i retursedeln och sedan skicka tillbaka produkten. 

Företaget har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om kommande erbjudanden och kampanjer direkt till inkorgen på e-posten. Intimissimi är även med på allra de flesta sociala medierna och där kan man följa dem om man vill. 

Hur kan man komma i kontakt med Intimissimi?
Om man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen genom att chatta med dem inne på hemsidan eller genom att skicka e-post till dem. Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom deras ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns. 

Har du handlar hos Intimissimi i nätbutiken eller i en fysisk butik? Om ja, kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem. 


Intimissimi.