Atletbutiken

Alla recensioner

Atletbutiken

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Atletbutiken

Att träna och att röra på sig är något som vi alla måste komma ihåg att göra. När man gör det blir man mycket gladare, man blir starkare och man orkar mycket bättre i vardagen både psykiskt och fysiskt.  Och om det är så att man inte tycker om att gå på gym så behöver man inte heller gör det. Det räcker med att man går på långpromenader, går ut och springer eller så skaffar man sig en hobby som tex fotboll eller handboll. Men om man är van att träna och man brukar göra det så vet man även att motivationen går lite upp och ner hela tiden. Man är inte alltid så motiverad som man kanske skulle vilja vara. Har man slut på motivationen så kan man kolla på olika sociala medier på personer man ser upp till, man kan kolla på olika motiverande videon och en sak som man även kan göra är att köpa nya träningskläder eller nya träningsredskap som man sedan kan använda hemma, det finns flera olika företag i hela världen som erbjuder just dessa produkter. Ett av dessa företag heter Atletbutiken och de erbjuder sina kunder både kosttillskott samt träningsprodukter. 

När man läser andra personers recensioner om företag som tex Atletbutiken kan man få svar på frågor som man kanske undrat över en längre tid. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner då man har några erfarenhet av olika företag, eftersom det kan hjälpa andra människor i framtiden. 

Mer information om företaget Atletbutiken
Företaget är verksamma online via deras nätbutik men de har även en fysisk butik som ligger i Solna. Företagets produkter är inriktade på träning och de erbjuder produkter till olika träningsgrenar som tex styrkelyft, crossfit, samt fitness och tyngdlyftning. 

Vad erbjuder Atletbutiken sina kunder?
Man kan kolla igenom olika produktkategorier inne på företagets hemsida samt att man kan se top 50 listan för att se vilka produkter som är de mest populära. Om man gör en beställning som överstiger 399 kr så kommer man inte att behöva betala någon frakt, i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 49 kr. Den vanliga leveranstiden är mellan 2 till 4 arbetsdagar från att företaget har mottagit ordern. Det kan ta längre att få hem vissa produkter om Atletbutiken måste beställa in dem först. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Atletbutiken?
Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om det är så att man har några frågor eller funderingar. Skulle det vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten hos Atletbutiken så kan man göra det genom att skicka e-post till dem. Är man av någon anledning missnöjd över något och i behovet av att lämna in en reklamation så kan man göra det genom att först kontakta kundtjänsten

Har du någon erfarenhet av Atletbutiken? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Träningstips.