tradeINN

Alla recensioner

tradeINN

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

tradeINN

Marknaden online är ju något som verkligen fortsätter att växa för varje dag som går för er som redan inte visste det. Man kan idag hitta alla produkter man kan tänka sig online. Eftersom detta har blivit ett så vanligt fenomen så finns det ju ett oändligt antal nätbutiker där ute. Vissa av dessa företag försöker kanske att ha ett lite mindre målgrupp där de lanserar och tar fram enskilda produkter som de verkligen lägger hela sin själ in i, men det finns även företag där ute som väljer att ha ett så stort sortiment som möjligt med alla produkter man än kan tänka sig. tradeINN är ett företag som har valt att lansera flera olika nätbutiker som erbjuder olika typer av produkter, som tex: diveINN, swimINN, runnerINN, bikeINN och så vidare. 

Att båda läsa och skriva recensioner är väldigt viktigt. Det kan göra så att man slipper vara med om olika internet scams eller ännu värre att man skulle bli lurad på pengar. Så genom att läsa recensioner nu om tex tradeINN så kan man få svar på olika frågor gällande tex produktkvaliteten, villkor och annat. 

Info om hemsidan tradeINN
tradeINN är ett företag som sedan har skapat 17 stycken olika butiker som var och en är specialiserade på olika produkter och märken. I hela sitt sortiment har de cirka 1 500 olika märken och de har ett produktsortiment som består av över 1 miljon produkter. På företaget arbetar det 400 personer samt att de till och med har en egen triathlon klubb. Hela företaget lanserades och grundades under 2009 och tjänsten/nätbutiken kan användas både via webbläsaren på datorn eller en app till mobilen eller plattan. 

De som arbetar på tradeINN har även valt att samarbeta med olika typer av välgörenhetsorganisationer som tex Oxfam för att de vill vara med och hjälpa till med att bygga en bättre värld. 

Vad tradeINN erbjuder sina kunder
Inne på själva hemsidan tradeINN så finns det inga produkter till försäljning utan tradeINN är mer som en hel samlingshemsida för alla de andra butikerna som de har. Så inne på hemsidan kan kunderna tex se vilka märken som finns i alla de andra butikerna, samt att de har möjligheten att läsa information och hela historien bakom företaget. 

En blogg är även något som tradeINN har skapat. Kunderna har själva möjligheten att välja på vilket språk de läser den respektive bloggen och det finns olika artiklar och inlägg om alla de 17 specialbutikerna och vad de erbjuder för produkter. 

Kundtjänsten kan kontaktas hos tradeINN, hur?
Om det skulle uppstå några undringar eller frågor över någon produkt eller något som företaget erbjuder så har kunderna möjligheten att kontakta tradeINN genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på företagets hemsida. Skulle kunden redan gjort en beställning så kommer ärendet att kunna skötas smidigare om kunden redan från början väljer att skriva sitt ordernummer

Har du handlat hos någon av alla dessa 17 butiker som tradeINN har skapat? Om det är så, då ska du verkligen genast här skriva en recension om företaget. Kom ihåg att vara ärlig och berätta från hjärtat vad du tyckte om företaget. 


Hur ska man egentligen handla säkert online? Ta reda på det här.