TrekkInn

Alla recensioner

TrekkInn

33% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

D
Dorothea Ledinek
Luftmadrassen jag köpte fick fyra stycken hål på precis samma ställe på kanten av fyra olika inbuktningar. Trekkinn svarade på min ansökan om att byta ut varan två gånger med ett automatisk svar &q...Läs vidare
K
Kalle
Riktigt uselt, paketet är i Spanien nu efter 9 veckors leverans, bor i Stockholm. Undvik detta företag.Läs vidare
S
Sten
Ingen kontakt med kundservice. Produkten kom aldrig.Läs vidare

Alla recensioner (3)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Låtar mig inte returnera vara med tillverkningsfel

  Luftmadrassen jag köpte fick fyra stycken hål på precis samma ställe på kanten av fyra olika inbuktningar. Trekkinn svarade på min ansökan om att byta ut varan två gånger med ett automatisk svar "**With reference to your return petition we would like to inform you that we must reject any warranty claim if the defect is not due to a manufacturing defect, but caused by improper use. Neither can we accept claims where the damages are caused by: - external influences (abrasion, chemicals, sharp objects, overstretching, excessive force, wear and tear, velcro, etc.); - bad or wrong assembly; - increased perspiration; - fading colors or bleeding; - fluffing or pilling; - physical discomfort such as blisters or contact allergies. We kindly ask you to consult the returns policy on our website: *" De gav mig ingen chans att returnera varan och hade därför aldrig sett den för bedömning.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Beställde ett pulsband den 13 april har ännu inte fått den

  Riktigt uselt, paketet är i Spanien nu efter 9 veckors leverans, bor i Stockholm. Undvik detta företag.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ingen leverans. Dålig kundservice

  Ingen kontakt med kundservice.
  Produkten kom aldrig.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

TrekkInn

Att vara ute i naturen, vandra och upptäcka är något som väldigt många är intresserade av. Vissa tycker om att ta en långpromenad med hunden varje dag efter jobbet, medans andra spenderar varje dag ute i naturen eftersom de verkligen har ett omgående friluftsliv. Det finns många platser och butiker där man kan hitta produkter för att få ett bättre friluftsliv, man kan antingen gå till en fysisk affär, men i dagsläget kan man även handla produkter på nätet. En butik som erbjuder friluftsprodukter online är Trekkinn. I deras sortiment kan man hitta vandringsprodukter, klättringsutrustning, ryggsäckar mm.

Mer information om Trekkinn
Trekkinn är en webbutik som ägs och drivs av företaget Tradeinn. Tradeinn är ett företag som har 15 stycken olika butiker som alla är specialiserade på sportprodukter. Varje dag skickar Tradeinn ut cirka 7 500 beställningar till kunder i över 200 olika länder, världen över. Sammanlagt har Tradeinn över 750 000 produkter i sitt sortiment och de driver även sin egna Triathlon klubb. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att göra denna värld till en bättre plats för så många som möjligt. Om man är intresserad kan man ladda ner Tradeinns applikation på mobilen för att ta del av nyheter och erbjudanden

Vad erbjuder Trekkinn?
Trekkinn har ett sortiment på över 110 000 produkter och där kan man hitta produkter som kommer att underlätta friluftslivet. På hemsidan kan man kolla vilka produktkategorier som är de mest populära, men man kan även se alla kategorier samt filtrera för att endast se produkter från specifika märken. Företaget erbjuder sina produkter till outletpriser samt att de levererar till väldigt många länder världen över. Trekkinn erbjuder en så kallad ”lägsta-prisgaranti” vilket betyder att om man hittar samma produkt som man beställt från Trekkinn till ett billigare pris kommer Trekkinn att betala mellanskillnaden åt dig. 

När man gör en beställning via Trekkinns hemsida kan man välja mellan några olika betalningsmetoder, men de allra vanligaste är Paypal, kortbetalning eller direktbetalning vi internetbanken. Leveranskostnaderna bestäms helt individuellt för varje produkt, och det beräknas utgående från vikt och volym på paketet. Varje produkt har en egen leveranstid och för att få mer information om det ska man gå in på den specifika produkten för att kunna se den uppskattade leveranstiden. 

Hur kan man komma i kontakt med Trekkinn
Om man undrar över något kan man kontakta företaget Trekkinn. Man kan nå dem antingen via e-post, telefon eller så kan man chatta med dem direkt inne på deras hemsida. Om man skulle vilja returnera eller reklamera någon produkt ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att logga in på ”mitt konto”, och därefter göra returen eller reklamationen.

Har du beställt någon produkt från Trekkinn? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget för att berätta vad du tycke och tänkte om dem. Kom ihåg att en recension alltid är bra oberoende om den är positiv eller negativ, så länge den är ärlig.