MotardInn

Alla recensioner

MotardInn

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

T
Tommy
Att få varan gick snabb men att retunera och få pengarna tillbaka det klarar dom inte av. Så handla inte här om du inte vet att det passar eller ser bra ut. Läs vidare
T
Tobias Larsson
Jag beställde ett par alpinestars tech 5 i storlek 45. Fick st47. Skickade tillbaka dem och ej fått tillbaka några pengar efter snart 2månader. Rekommenderar ej detta företag. Betala hellre lit...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Värdelös retur hantering

  Att få varan gick snabb men att retunera och få pengarna tillbaka det klarar dom inte av. Så handla inte här om du inte vet att det passar eller ser bra ut.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Uruselt!

  Jag beställde ett par alpinestars tech 5 i storlek 45. Fick st47.
  Skickade tillbaka dem och ej fått tillbaka några pengar efter snart 2månader.
  Rekommenderar ej detta företag. Betala hellre lite mer och köp beställ någon annanstans.

  Bluff! Beställde varan men fick aldrig den eller pengarna tillbaka. Köp aldrig från de

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

MotardInn

Att röra på sig är något som är väldigt viktigt, eftersom de ofta kan vara så att den dagliga motionen inte räcker till, eftersom många av oss har ett stillasittande jobb. Då kan det vara bra att börja med något sport eller hobby för att både kropp och själ ska må så bra som möjligt. Många väljer att börja gå till gymmet, men man kan även börja med andra sporter som tex fotboll, tennis eller varför inte börja med någon motorcykelsport? Om man är intresserad av motorcykelprodukter samt motorcykelsporter kan man gå in på en hemsida som heter Motardinn. 

Mer information om företaget Motardinn
Motardinn är en webbutik som ägs och drivs av företaget Tradeinn. Tradeinn är ett företag som har 15 stycken olika butiker som alla är specialiserade på sportprodukter. Varje dag skickar Tradeinn ut cirka 7 500 beställningar till kunder i över 200 olika länder, världen över. Sammanlagt har Tradeinn över 750 000 produkter i sitt sortiment och de driver även sin egna Triathlon klubb. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att göra denna värld till en bättre plats för så många som möjligt. Tradeinn är även med på olika sociala medier, man kan följa dem för att få idéer och inspiration till olika sporter. De som jobbar med hemsidan Motardinn är personer som är insatta och intresserade av motorcykelsporter

Vad erbjuder Motardinn?
Företaget har ett sortiment där det ingår produkter som tex MC – kläder, motorcykelhjälmar, motorcykeldelar mm. Inne på hemsidan kan man se vilka produkter och kategorier som är de mest populära, men man kan även använda sökfunktionen. I Motardinn:s sortiment finns det produkter från välkända märken, men även från mindre kända märken. 

Vid varje specifik produkt på hemsidan kan man se den uppskattade leveranstiden, dock kommer leveranskostnaderna att bestämmas helt individuellt för varje produkt eftersom det beräknas utgående från vikt och volym på paketet. Motardinn levererar till många olika länder i världen, men om man ska göra en beställning och upptäcker att landet man vill beställa till inte finns med kan man kontakta företaget. Motardinn erbjuder några olika betalningsmetoder, men de allra vanligaste är Paypal, kortbetalning eller direktbetalning via internetbanken. Om man har gjort en beställning och får hem den men sedan ångrar sig kan man göra en retur. Returen kommer endast att bli godkänd om produkten är i perfekt skick, den måste alltså vara helt oanvänd, ha alla originaletiketter samt vara i alla originalförpackningar. 

Hur hanterar Motardinn Klagomål?
Om man får hem en produkt från företaget och upptäcker att den är söndrig kan man lämna in ett klagomål. För att göra det ska man gå in på hemsidan, logga in på ”mitt konto”, och efter det följa alla instruktioner under fliken ”returer”. Om man undrar över något och vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det på några olika sätt, man kan ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller chatta med dem direkt inne på hemsidan. 

Har du köpt några produkter från Motardinn? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte och tänkte.