Tonerlagret

Alla recensioner

Tonerlagret

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Tonerlagret

Alla som jobbar på ett kontor, driver ett kontor eller har ett smidigt hemmakontor vet att man hela tiden är tvungen att printa papper i massor och att det ofta sker att bläcket i printer är slut. Många vet även att bläcket kan vara ganska dyrt, åtminstone hos vissa återförsäljare. Om man förut vill ha bläck och andra kontorsprylar var man tvungen att åka till en fysisk butik och hoppas på det bästa att de säljer de produkterna som man är ute efter. Det kan man såklart även göra i dag men man kan även handla via internet. När man handlar online slipper man att åka till en fysisk butik, samt att man inte behöver anpassa sig för öppettider eftersom man kan handla dygnet runt online. Om det är bläck eller andra kontors relaterade produkter så är Tonerlagret ett exempel på nätbutik som erbjuder det. 

Hur bra är kvaliteten på produkterna som Tonerlagret säljer och är produkterna värda sitt pris? Är kundservice vänlig att prata med och är det smidigt att göra en retur om man känner sig missnöjd över något? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer om företaget Tonerlagret 
Svenskt företag som grundades och lanserades på marknaden under 2010. Företaget har bolagsformen aktiebolag och de har sitt säte i Karlstad i Sverige. Tonerlagret erbjuder sina kunder verksamhet både via sin hemsida online men de driver även en fysisk butik i Sverige. I dag arbetar det 9 personer på företaget som har hand om kundtjänst, lager samt andra administrativa uppgifter. 

Vad erbjuder Tonerlagret sina kunder?
Olika produktkategorier på olika kontorsmaterial finns inne i nätbutiken som tex: för skrivbordet, konferens, pennor, papper, post och emballage mm. Kunderna kan även välja att använda sökfunktionen för att söka bland alla produkter som finns i sortimentet. Kunderna kan välja på hemsidan om de vill se priserna inklusive eller exklusive moms, men beroende så är priserna skrivna i svenska kronor. Från och med att företaget har tagit emot kundens beställning och paketet skickas från Tonerlagret´s huvudlager så gäller en leveranstid på mellan 1 – 3 dagar. Vissa produkter kräver att Tonerlagret beställer in dem först och då förlängs den vanliga leveranstiden. Från och med att kunden har mottagit sina produkter så kan hen inom 60 dagar returnera dem vid behov. 

Hur kontaktas kundtjänsten hos Tonerlagret?
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Tonerlagret genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst. 

Har du någon erfarenhet av företaget Tonerlagret? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Hur man håller sig effektiv då man jobbar hemma.