InkClub

Alla recensioner

InkClub

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

InkClub

Hos InkClub hittar du allt för kontoret och en hel del för hemmet. Allt till bra priser och du kan till och med beställa hem färg till skrivaren och dammsugarepåsar för endast 1 kr. 

Information om företaget
InkClub är ett e-handels företag som säljer färg till skrivare och andra kontors produkter. Företaget startades 2000 utav 2 entreprenörer som hade som vision att det ska vara enkelt, smidigt och billigt att köpa färg till skrivare. Sedan dess har företaget växt och idag har dem ett stort sortiment av kontors produkter, skrivare och färg, kopiatorer, scanners, damsugarpåsar och mycket mer. InkClub är tillgängligt i över 10 olika länder och dem har över 5 miljoner kunder i dessa länder. Deras värden är ”Helhjärtad närvaro” vilket betyder att dem alltid ska finns där för sina kunder. ”Ständig förbättring” vilket betyder att dem alltid försöker optimera sin egen verksamhet. ”Smart förenkling” vilket betyder att om dem kan göra det enklare så gör dem det. Till sist ”Tiden är värdefull” vilket betyder att dem helt enkelt inte vill slösa kundens tid och deras egen tid.

Vad erbjuder InkClub
InkClubs hemsida kan du beställa allt från kontorsmaterial till damsugarpåsar, allt till bra priser. Som ny kund kan du alltid prova färg och papper till skrivaren samt damsugarepåsar för endast 1 krona. Hemsidan är enkel att hitta på och allt är bra sorterat i olika kategorier. Det finns en sökfunktion om du redan vet du letar efter så slipper du klicka igenom hela hemsidan. För att köpa rätt färgpatroner till din skrivare har dem en funktion där du väljer vilket skrivare du har och blir vidarebefordrad till en sida med de färgpatroner och tillbehör som passar din skrivare. Scrollar man ner lite på startsidan hittar man deras fyndhörna. Där hittar man utvalda varor med rabatt. Längst ner på sidan hittar du länkar till kundtjänst och vanliga frågor samt länkar till sidor med information om InkClub. På dina sidor kan du enkelt beställa samma varor igen som du beställt tidigare. Beställer du dina produkter innan klockan 19 så skickas det ut samma dag. InkClub brukar ha en leverans tid på 1-3 dagar. Frakten kostar 49 kr för privatpersoner och 69 kr för företag.

Tips, reklamationer och kontakt
Hos InkClub får du alltid 30 dagars öppet köp och dem är lätta att kontakta via deras webformulär, där du bara fyller i din epost adress, vad du har för fråga och du kan bifoga en fil. Du kan även nå dem via telefon på helgfria dagar mellan 10:00 – 16:00 eller på mail dygnet runt. Kom ihåg att kolla på deras sida med vanliga frågor innan du kontaktar dem. Där finns det svar på det mesta. För att skicka tillbaka en vara är det bara att kontakta kundtjänsten 30 dagar efter du har fått hem paketet och sedan skicka tillbaka det till deras retur adress som du hittar på hemsidan.

Skriv gärna en egen recension om du har handlat hos InkClub. Berätta vad du tycker och tänker om dem. Alla recensioner är välkomna.