OmdömesStälle

  Recensioner Kontorsgiganten

  I dagsläget kan man hitta så gott som allting man kan tänka sig online. Det har ingen skillnad om det handlar om nya sängkläder till ett renoverade sovrummet, alla nödvändigheter till ett barn eller ett husdjur eller om man behöver några nya vitvaror till köket. Med dagens populära e-handel kan man hitta allting från A till Ö via endast några få klick på datorn eller mobilen. Det är smidigt att handla online eftersom man själv som kund inte behöver förflytta sig från hemmet, utan man kan sitta i soffan eller sängen. Samt att man kan shoppa dygnet runt och man behöver inte anpassa sig till några tider. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp och säljer därför endast sådana produkter, medans andra företag väljer att ha ett så stort sortiment som möjligt med olika produkter. Kontorsgiganten är en hemsida där kunderna kan hitta produkter till sitt kontor.

  Hur är kvaliteten på produkterna hos Kontorsgiganten? Hur fungerar returerna om jag vill göra en sån, eller hur ska jag möjligtvis göra då jag vill lämna in en reklamation? Det kan man finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om företaget Kontorsgiganten

  Företaget grundades och lanserades under 2002 i Sverige och under 2018 och 2020 så gick de samman med andra företag som säljer liknanden kontorsmaterial i Sverige. Kontorsgiganten har ett sortiment på över 50 000 produkter. Kunderna kan handla via företaget oberoende om de handlar som privatperson eller som företagskund.

  Detroit: Become Human [PS4] #02 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Kontorsgiganten sina kunder?

  Kunderna kan kolla igenom produktkategorier som finns inne på hemsidan samt att det finns en sökfunktion tillgänglig. Priserna som kunderna kan se inne på hemsidan står i svenska kronor och kunderna kan välja om de vill se priserna inklusive eller exklusive moms. Om det görs beställningar via hemsidan som överstiger 1244 kr så läggs det inte till någon fraktkostnad på den slutgiltiga beställningen, i annat fall läggs det till en avgift på 85 kr på beställningen. Om kunden som beställer är en privatperson så har hen 14 dagar på sig att returnera en produkt om hen av någon anledning känner sig missnöjd med något. Betalningsalternativ som kunderna kan välja mellan är delbetalning, på faktura, direktbetalning via internetbanken eller med direkt med kort.

  Hur kan kundtjänsten hos Kontorsgiganten?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Kontorsgiganten? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man kan optimera sitt hemmakontor.

  Kontorsgiganten
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kontorsgiganten

  Din recension

  FAQ

  Är Kontorsgiganten ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kontorsgiganten. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kontorsgiganten?

  Kontorsgiganten är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kontorsgigantens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.