The Luxury Closet

Alla recensioner

The Luxury Closet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

The Luxury Closet

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. The Luxury Closet erbjuder kläder, skor och accessoarer bland annat. 

Genom att läsa andra personers recensioner om The Luxury Closet kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Om The Luxury Closet
Tre personer grundade företaget under 2011 i Dubai. I dag arbetar det 80 personer på The Luxury Closet och de har ett sortiment bestående av 25 000 produkter där det ingår varumärken som tex: Louis Vuitton, Chanel, Rolex mm. 

Vad erbjuder The Luxury Closet?
Företaget erbjuder produkter både för kvinnor och män och i deras sortiment finns det produkter så som klockor, kläder, väskor och även en sektion med produkter för hemmet. The Luxury Closet erbjuder även sina kundermöjligheten att sälja sina märkesprodukter via företagets hemsida. Då kunden har gjort sin beställning via hemsidan så skickas paketet efter att företaget tagit emot beställningen. Medans paketet är på väg kan kunden spåra det och leveranstiderna varierar beroende på vart i världen kunden vill ha sitt paket levererat. Vill kunden göra en retur måste det ske inom 3 dagar från och med mottagandet av produkten. 

Hur kontaktas The Luxury Closet?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de kontakta företagets kundtjänst genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har de möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du handlat hos The Luxury Closet? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Modetips beroende på kroppstyp.