The Adventure Challenge

Alla recensioner

The Adventure Challenge

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

The Adventure Challenge

Under livet vill man vara med om saker som man kommer att minnas under väldigt lång tid. Det kan handla om att man vill upptäcka ett drömland, man vill kanske se sin favoritartist uppträda live eller så finns det ett jobb man verkligen drömmer. Vissa av dessa saker kan vara ganska svåra eller dyra att uppnå och därför finns det saker man kan göra relativt enkelt som man ändå kommer att minnas under hela sitt liv. The Adventure Challenge är ett företag som tagit fram böcker med olika äventyr och uppgifter man kan göra för att få vardagen lite roligare. 

Finns det äventyr som jag kan göra tillsammans med min partner eller min familj? Är det väldigt stora äventyr som finns i dessa böcker eller är det saker jag kan göra nästan när som helst? Läs recensioner av personer som redan har erfarenhet av företaget. 

Mer om The Adventure Challenge
The Adventure Challenge är ett företag som driver en hemsida som går under samma namn och hos dem är det möjligt att köpa böcker fyllda med uppgifter och äventyr. De som valt att ta fram dessa böcker valde att göra det eftersom de ville att man ska glömma bort sina skärmar för bara en liten stund för att spendera tid med sina nära och kära. Dess böcker finns även så att vem som helst ska kunna göra saker som egentligen är utanför deras komfortzon och för att skapa minnen. 

Det som erbjuds hos The Adventure Challenge
Företaget har tagit fram olika böcker anpassat för olika personer och detta är till exempel: för par, för hela familjer, för en vänner och även en bok skapad för personer som vill upptäcka saker ensamma. Dessa böcker tillverkas endast på engelska men företaget levererar sina kunder till kunder runt om i hela världen. Då en internationell kund (person som befinner sig utanför USA) väljer att göra en beställning kommer hen att se den slutgiltiga summan innan beställningen genomförs. Leveranskostnaderna är något som varier beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat men för internationella kunder är leveranskostnaden vanligtvis mellan $20 - $35 USD. Kunder har möjligheten att efter sin beställning spåra sitt paket men den uppskattade leveranstiden för internationella kunder är mellan 7 - 30 arbetsdagar. Inom 30 dagar räknat från den dagen då kunden tog emot sin beställning har hen ännu möjligheten att göra en retur om hen inte skulle vara nöjd. För att en retur ska kunna göras ska kunden först kontakta kundtjänsten och kunden får även själv stå för returkostnaden. The Adventure Challenge kan kontaktas via mejl eller livechatt på sajten. 

Åsikter om The Adventure Challenge
Har du köpt en produkt av detta företag? Tyckte du isåfall att uppgifterna man skulle göra var uppfinningsrika eller inte? Vad anser du att det finns för för- och nackdelar med denna typen av produkt och skulle du rekommendera den till dina vänner och bekanta? Berätta även i din recension varför du tycker som du gör. 


Tips på hur vardagen kan bli roligare innan lönen kommer.