Teknikhouse

Alla recensioner

Teknikhouse

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

J
Jonas
Bra service,snabb leverans, bättra pris på iPhone delarLäs vidare
I
Ivan
Mycket bra produkt och snabb leverans.Läs vidare
J
Jimmy
Väldigt snabbt leverans Läs vidare
N
Niklas
S
Stig Viktorsson
Handla inte här om du inte vill riskera att bli lurad! Om delarna du köper är ok, då fungerar det säkert att handla här, men råkar du få problem med en vara, då gäller ingen garanti eller returrätt...Läs vidare

Alla recensioner (8)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bra service,snabb leverans, bättra pris

  Bra service,snabb leverans, bättra pris på iPhone delar


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Snabb leverans

  Mycket bra produkt och snabb leverans.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Playstation 5

  Väldigt snabbt leverans


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Köpte begagnad iPhone och skal till mobilen med riktigt bra kvalitet och bra pris.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Display till Iphone

  Handla inte här om du inte vill riskera att bli lurad! Om delarna du köper är ok, då fungerar det säkert att handla här, men råkar du få problem med en vara, då gäller ingen garanti eller returrätt! Jag köpte en display till min Iphone pga, sprucken skärm, efter att jag monterat den nya skärmen så fungerade allt perfekt...en stund! Allteftersom skärmen blev varm så började den hänga sig och leva sitt eget liv. Kontaktade kundservice och blev då uppmanad att skicka tillbaks skärmen för kontroll. Jag fick själv betala returfrakten, trots att det står i deras avtal att dom står för returfrakt. Sedan började alla bortförklaringar, jag hade först skadat flexkabeln, sedan hade jag 'inte' skadat kabeln för skärmen fungerade, man visar med en film att man bläddrar fram och tillbaks några gånger på displayen, och därmed konstateras att det inte var fel på skärmen,
  jag hade tydligen demonterat skärmen så att den skadade flexkabeln inte hade blivit permanent skadad :-) Man var dock generös och lät mig slippa hanteringskostnaden:-)), ville jag ha däremot ha tillbaks skärmen så fick jag betala ytterligare returfrakt. Jag testade att montera tillbaks den spruckna skärmen, den fungerade utmärkt.
  Jag betalade returfrakt för att kunna testa ytterligare en gång, ingen skillnad, när skärmen blev lite varm så började den låsa sig, ungefär som att tutchen redan var påverkad.

  Jag har nu lämnat skärm och telefon till en oberoende Iphone tekniker, detta för att få ett underlag till den ARN anmälan jag kommer att göra. Läs gärna vad tidigare missnöjda kunder har skrivit, de flesta gäller defekta varor! Man godkänner inga garantier, ångerrätten gällde heller inte pga, displayen varit monterad, ¨självklart¨ hade skärmen varit monterad, eftersom felet visade sig först efter en stund.

  Teknikhouse kommer med stor säkerhet att dementera vad jag har redogjort för, man lägger hellre
  stor energi på att urskulda sig än att erkänna en defekt vara! Man lägger också stor energi på att skicka ut mail för att tigga bra feedback


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Dålig kvalité och en kundservice under all kritik.

  Beställde en skärm till min Iphone XS. Skärmen kom och fungerade ok. Sämre skärpa och lite sämre touch i kanterna. Samt drar mer batteri. Men en billig skärm så det får man räkna med.

  Däremot så efter ca 1 månad så pratade jag i telefon och skärmen ploppade ur. Och då var det inte hela skärmen där man själv klistrade fast den utan displayen lossnade från sin egen ram! Finns inga skador eller liknande så helt enkelt nått fel på den.

  Kontaktade kundtjänst. Som bad om bra bilder som visade felet. Vilket dom fick där man såg att den lossnat utan skador osv.

  Dom svarade att jag måste skicka in skärmen för att dom ska undersöka den. Vilket är omöjligt då jag inte kan vara utan skärm på min telefon. Och skulle jag montera loss den skulle den troligen få någon skada.
  Dom säger att dom måste få in den för att se vad som är fel.

  Kontrar med jag kommer till dom i nästa vecka och visar upp den så kan dom själva se. Får inget svar.

  Åker upp till dom och visar skärmen. Men då är det 2 personer där som står som fån och säger att deras tekniker inte är på plats. Dom hittar fram en tekniker till slut och en tredje kille kommer och kollar på telefonen. Men han är tydligen inte tekniker för iPhone XS. Utan jag måste vänta in en annan tekniker som tydligen också är ägaren av företaget. Ber att få prata med han i telefon men han vägrar. Dom frågar om jag kan lämna telefonen där tills han kommer. Kändes inte som ett säkert ställe och lämna en telefon. Stod fast att jag ville antingen ha en ny skärm eller få pengarna åter. Är ju småpengar det handlar om för dom då felet är solklart och egentligen bara att byta ut. Men dom väljer att stå fast vid att ej byta ut utan att skärmen skickas in vilket är omöjligt då den ej går att få loss i ett bra skick!

  Urusel kvalité.
  Dålig kundservice.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  VARNING. Det här företaget är ett bedrägeriföretag

  Köp inte på den foretaget. Dem lurar folk.

  Det är fel omdöme som jag har lagt till fel företag!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  bedrägeri

  företaget försöker lura folk och säger att det är inte deras produkter när man returnerar de.

  Jag ber om ursäkt, det varit mitt fel att jag har skickat fel produkt till företaget.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Teknikhouse

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ett företag som åtminstone är verksamt i Sverige och säljer och erbjuder sina kunder mobiltillbehör och annan elektronik är Teknikhouse. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Teknikhouse? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Teknikhouse
Teknikhouse är ett företag som har sitt säte i Stockholm och de både ägs och drivs av företaget Nordic Teknik House AB. De som arbetar på företaget har flera års erfarenhet inom branschen och de hjälper både företag och privatpersoner att reparera sina mobila enheter. 

Vad erbjuder Teknikhouse sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex kablar och laddare, batterier, ljud och bild, verktyg och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. När man gör en beställning hos Teknik House så är den vanliga leveranstiden cirka 3 dagar, men det kan ta längre tid om det är under en högsäsong. Om man gör en beställning på hemsidan som går på mer än 499 kr så kommer det inte att tillkomma någon fraktkostnad, och alla leveranser sker med Postnord och DHL. Skulle man få hem en produkt som man har beställt och sedan känner sig missnöjd med den så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur

Hur kan man nå kundtjänsten hos Teknikhouse?
Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företaget genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan eller så kan man ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar företagets kundtjänst så kan man gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor. 

Har du någon gång handlat hos Teknikhouse? Om du har det så kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Vad är egentligen teknik?