Mobilmarket

Alla recensioner

Mobilmarket

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Mobilmarket

En mobil är en pryl som så gott som vi alla har och använder oss av dagligen. Man använder mobilen till att vara på sociala medier, man ringer och textar vänner flera gånger i timmen samt att man till och med kan använda mobilen till att jobba. Eftersom så många idag har en mobil så finns det även olika typer av prylar man kan köpa till sin mobil. Som tex olika typer av skal, trådlösa laddare och så vidare. Mobilmarket är en nätbutik som erbjuder olika tillbehör till mobiler som tex hörlurar, batterier osv. 

Om jag väljer att handla hos Mobilmarket kommer då produkterna att vara så bra som jag nu har förväntat mig? Är produkterna värda sitt pris och kommer jag verkligen att få användning för dem eller kommer de att ligga hemma och samla dam, och vad ska jag göra om jag känner mig missnöjd över någon produkt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Mer information om Mobilmarket
Nordic Teknik House Ab är det företaget som både äger och driver nätbutiken Mobilmarket. Företaget har sitt säte i Stockholm, men de driver idag inte någon typ av fysisk butik utan är verksamma online via sin nätbutik. Mobilmnarket säljer inte endast helt nya mobiler och produkter utan de erbjuder även sina kunder begagnade produkter. 

Det som Mobilmarket erbjuder sina kunder
Sökfunktion finns inne på hemsidan där kunderna kan söka bland annat efter någon viss produkt, märke eller modell. Men det finns även produktkategorier med flera underkategorier inne i nätbutiken. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Postnord och DHL är de företag som levererar kundernas paket, och den vanliga leveranstiden är mellan 1 till 3 dagar förutsatt att det inte är under högsäsong. Om det är så att kunderna väljer att göra en beställning på 1 000 kr eller mer så kommer kunden i fråga ha möjligheten att spåra paketet. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket har hen inom 14 dagar möjligheten att göra en retur på någon produkt. Vid retur ska produkten befinna sig i sin förpackning och ha intakta klistermärken och etiketter. 

Mobilmarket har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos Mobilmarket
Kundtjänstenhos Mobilmarket kan nås på ett sätt vilket är genom att skicka e-post, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du varit kund hos Mobilmarket? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, om produkterna var värda sitt pris och annan information om du vill lägga till något annat. 


Saker man kan stänga av i mobilen.