Swemed

Alla recensioner

Swemed

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Swemed

Det finns nätbutiker som erbjuder produkter för sjukhus och olika typer av anstalter, men även produkt för skolor och liknande som utövar sjukvård. Swemed är en hemsida och en nätbutik som säljer produkter såsom: medicinska möbler, hjälpmedel, produkter för träning och rehab och så vidare. Har man även möjlighet att köpa dessa produkter om man är en privatperson eller inte? Är dessa produkter säkra att använda inom sjukvården, eller skulle det vara mycket bättre om jag väljer att köpa dem någon annanstans?

Det kan finnas många frågor när det kommer till företag/produkter som dessa, och genom att läsa andra personer erfarenheter kan svaren till dessa frågor hittas. Erfarenheter i form av recensioner finns inne hos på OmdömesStälle. 

Mer information om Swemed
Företaget Swemed har funnits under några års tid och de har sitt säte i Stockholm. Produkterna som de säljer erbjuder de främst till kommuner, landsting, skolor, företaget samt privatpersoner inom Sverige. Personerna som arbetar på företaget har flera års erfarenhet inom branschen och när de köper in nya produkter till sitt sortiment så gör de det via olika leverantörer som finns i länder inom EU. I dagsläget har Swemed ett sortiment som består av cirka 25 000 produkter och alla de är minst CE-märkta. 

I nätbutiken Swemed finns olika produktkategorier, men även en sökfunktion som söker bland alla produkter i hela sortimentet. Inne i nätbutiken finns även en flik “månadens erbjudanden” och där finns helt enkelt produkter listade som för tillfället under månaden är på någon typ av rabatt eller kampanj. På produkterna som företaget säljer ingår det även oftast 2 års garanti

Det som erbjuds hos Swemed
Det finns flera olika företag som levererar kundernas paket men leveranstiderna varierar mellan produkt till produkt beroende på vad kunden beställer, men kunden kan se en uppskattad leveranstid då hen kollar på olika produkter på hemsidan. Leverans kostnaderna på varje beställning är även något som varierar men den beräknas beroende på vikten och volymen på paketet. När det kommer till betalningen så kan kunderna antingen betala direkt med bankkort, direkt via internetbanken eller på faktura. Från och med att kunderna har tagit emot sina produkter så har de ännu möjligheten att inom 14 dagar göra en retur och lämna tillbaka någon produkt. Dock är det inte möjligt att göra en retur på en produkt som är specialtillverkad eller måttbeställd, detta är tex produkte såsom britsar eller behandlingsstolar. Swemed har en kundtjänst som kan nås antingen via e-post eller telefon, kundtjänsten är öppen under vanliga arbetstider.

Tankar om Swemed 
Har du handlat hos företaget? Om du har det så kan väl du i en recension ta och berätta vad du tyckte om produkterna, om du skulle säga att produkterna är värda sitt pris eller inte och även om du tyckte att kvaliteten var vad du hade förväntat dig inna du gjorde din beställning. Vi på OmdömesStälle blir väldigt glada då vi får samla ärliga och pålitliga recensioner om olika företag i Sverige. 


Produkt som kan införskaffas via Swemed.