MEDS

Alla recensioner

MEDS

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

P
Peter
15% rabatt men inte på allt som borde ingått. Krävde chatt för att fixa. Leverans utan avisering Leverans i min brevlåda som står utomhus i minusgrader trots att paketet innehöll läkemedel som in...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Mediokert nätapotek

  15% rabatt men inte på allt som borde ingått. Krävde chatt för att fixa.
  Leverans utan avisering
  Leverans i min brevlåda som står utomhus i minusgrader trots att paketet innehöll läkemedel som inte tåler frysas. Reklamerat för 4 dagar sedan men ingen respons ännu.

  Akta er för det här bluff apoteket avimare bara ber att man betalar med bitcoin och varor som man alldrig får dom samarbetar ihop med ett bolag heter info@discreedlogisticservices ett bolad som ej existerar


Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

MEDS

Nuförtiden kan man handla det allra mesta via dator eller mobil helt online. Det har ingen skillnad om det är den stora veckomathandlingen, semesterresan med familjen eller nya kläder. I dagsläget finns det till och med apotek på nätet. I Sverige har vi ett flertal olika online apotek, men ett av dem är MEDS. Hos MEDS kan man köpa både receptbelagda och receptfria läkemedel helt online, hemma från soffan. 

Information om MEDS
Företaget grundades och lanserades under 2017 och de personer som driver företaget har både erfarenhet inom e-handeln och apoteksbranschen. Det finns inga fysiska MEDS butiker utan hemsidan är ”det mobila apoteket”. De som grundade MEDS ville göra det föra att erbjuda det svenska folket ett apotek helt online, så att man kan få sina mediciner hem till sig utan att behöva gå till ett fysiskt apotek. MEDS har tillstånd från läkemedelsverket att driva sitt företag.

Vad erbjuder MEDS sina kunder?
I MEDS sortiment kan man hitta produkter till en själv, sina barn och sina husdjur. Inne på hemsidan kan man kolla igenom olika kategorier som tex ansikte, allergi, veganskt, djur, feber och värk, förkylning etc. Man kan även filtrera för att se vilka produkter som för tillfället är med i någon kampanj samt att man kan se produkter från endast specifika märken. På hemsidan kan man även använda sig av sökfunktionen för att hitta det man är ute efter. Om man inte riktigt vet vad man är ute efter eller vad man skulle behöva så kan man kontakta företaget för att få hjälp av en apotekare. Man kan få rådgivning inom hälsa, välmående, husdjur, skönhet, hudvård etc. Om man vill kan man även prenumerera på MEDS nyhetsbrev för att at del av kampanjer och erbjudanden. 

När det gäller frakten kan företaget MEDS levererar både hem till dörren men även till närmaste ombud. Inne på hemsidan vid kassan kan man fylla i var man bor för att se den uppskattade leveransen. Om man bor i Stockholms innerstad får man sin leverans inom 1 timme, och bor man i andra delar av Stockholm tar det ungefär 2 timmar. När man gör sin beställning kan man välja mellan några olika leveranssätt, beroende på vilken sätt man väljer kommer fraktkostnaden att bestämmas. För tillfället levererar MEDS endast sina paket till Sverige, men man kan spåra varje leverans för att följa upp. Som kund hos MEDS har man 14 dagars ångerrätt, och den börjar gälla från den dag då paketet levereras till mottagaradressen. 

Hur kan man komma i kontakt med MEDS?
Om man får hem en produkt och märker att den är felaktig på något sätt kan man lämna in en reklamation. För att göra en reklamation ska man kontakta företaget, och uppge ordernummer och information. Om man undrar över något och vill kontakta företaget kan man göra det på olika sätt, man kan ringa dem, skicka e-post eller chatta med dem direkt inne på hemsidan. 

Har du handlat hos online apoteket MEDS? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.