STJÄRNURMAKARNA

Alla recensioner

STJÄRNURMAKARNA

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

STJÄRNURMAKARNA

En klocka är inte endast praktisk att ha på armen utan den är ju oftast även väldigt stilren och en snygg detalj till en hel outfit. Det finns sportklockor för dem som tycker om att hålla koll på sin hälsa och kanske samla steg under dagens gång, samt att det finns allting från minimalistiska små klockor med en läderrem till klockor som skriker guld och diamanter. När det kommer till klockor så finns det verkligen hur många som helst, och även inom alla olika prisklasser eftersom vissa verkligen kan kosta någon miljon. Klockor kan som allting annat köpas online och i fysiska butiker men Stjärnurmakarna är ett företag som driver både och, både fysisk butik samt nätbutik. 

Vad ska jag göra om min klocka från Stjärnurmakarna plötsligt slutar att gå? Är produkterna värda sitt pris hos företag eller ska jag vända mig till någon annan butik då jag har tänkt ge bort en klocka till en god vän? Få reda på det och mycket mer då du läser recensioner inne hos OmdömesStalle. 

Om Stjärnurmakarna
Är ett företag som har funnits sedan 1892 men blev först under 193 ett registrerat varumärke. Företaget är en butikskedja som har funnits i över 100 år redan och de erbjuder klockor av olika varumärken som tex: Casio, Daniel Wellington, Calvin Klein, Gucci, GANT osv. I dagsläget driver Stjärnurmakarna ett 40 tal butiker runt om i landet, samt sin nätbutik där hela sortimentet kan ses. 

Inne i företagets nätbutik är produkterna uppdelade i olika kategorier och Stjärnurmakarna erbjuder produkter både för kvinnor, män samt att de har ett urval av klockor för barn. Företaget erbjuder inte endast klockor utan även andra smycken som halsband, armband och örhängen. 

Om Stjärnurmakarna
För att handla inne i nätbutiken ska kunden ha fyllt 18 år. Priserna som är synliga i nätbutiken är färdigt inklusive moms och de är skrivna i svenska kronor. PostNord och DHL är de företag som levererar kundernas paket och kunderna kan räkna med en vanlig leveranstid på mellan 2 till 3 arbetsdagar förutsatt att den beställda produkten finns i lager, annars kan det ta mellan 8 till 10 arbetsdagar. Det är garanti på produkterna som företaget säljer och skulle en kund vilja returnera någon produkt så har hen möjligheten att göra det inom 30 dagar från och med mottagandet av produkten. Vid godkänd retur får kunden sina pengar tillbaka inom 14 dagar. 

Inne på företagets hemsida finns en "FAQ" med svaren till de populäraste frågorna och kundtjänsten kan nås via telefon, e-post eller genom att gå in till någon av de fysiska butikerna som finns. 

Skulle du rekommendera Stjärnurmakarna
Om du skulle vilja skriva en egen recension om företaget så vill vi här på OmdömesStalle väldigt gärna lyssna på just din recension. Berätta vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, om storlekarna är tydliga på de olika produkterna och om bilderna inne på hemsidan ser ut som den produkten som anländer hem. Du kan även lägga till annan information som du snappade upp då du gjorde ditt inköp hos företaget. 


Här kommer något som alla klockintresserade borde känna till.