Stick

Alla recensioner

Stick

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

B
Björn Norling
Sämsta tänkbara service, jag har inte fått mina produkter pga slarv från distributören, Stick hävdar i stort sett att jag får skylla mig själv eftersom jag beställer på postorder, jag försökte häva...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Sämsta tänkbara service

  Sämsta tänkbara service, jag har inte fått mina produkter pga slarv från distributören, Stick hävdar i stort sett att jag får skylla mig själv eftersom jag beställer på postorder, jag försökte häva köpet men det gick inte. Tråkigt att det inte går att nå företaget på telefon.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Stick

Bor man eller har bott i ett egnahemshus så vet man att det är otroligt mycket jobb, inte bara inne i huset utan även på gården. Man måste på sommaren klippa gräset, på hösten kratta löv och på vintern är man tvungen att skotta snö. Men eftersom det finns så mycket olika saker som man är tvungen att göra så finns det även produkter för att kunderlätta allt arbete. Det finns tex robotgräsklippare, snöslunga och liknande produkter. Man kan hitta dessa produkter både online och i fysiska butiker, och det kan vara smidigt att köpa dessa produkter online eftersom man då slipper anpassa sig till öppettider och man kan vara hemma då man shoppar. Stick är en nätbutik som säljer produkter för att få bort olika skadedjur.  

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Stick kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Information om företaget Stick
Företaget Stick är grundat och lanserat i Sverige men de har även olika systerbutiker i Finland, Norge, Danmark och Nederländerna. Företagets huvudkontor ligger i Stockholm där de även har sitt säte. Stick driver inte någon fysisk butik utan e-handel och de har ett lager som ligger i Norrköping. Företaget erbjuder olika produkter men de har även olika guider, identifiering av skadedjur samt en blogg. 

Vad erbjuds hos Stick?
Inne på företagets hemsida är produkterna uppdelade i olika skadedjurs-kategorier, som tex silverfisk, mus, mal, snigel, råtta med flera. Kunderna kan även använda sökfunktionen som finns inne på företagets hemsida för att hitta de produkter de är ute efter. Då kunderna gör beställningar via hemsidan så kommer fraktavgiften att variera beroende på vikten och volymen på produkten som kunden väljer att beställa. Den normala leveranstiden är mellan 1–3 dagar från och med att beställningen har gjorts, och beställningarna skickas med antingen Postnord, Schenker, DHL eller Budbee. Kunden har även möjligheten att få sitt paket levererat hem till sin dörr, men då gäller andra avgifter. Från och med att kunden har tagit emot sin produkt har de 14 dagar på sig att göra en retur vid behov. 

Nå kundtjänsten hos Stick
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du någon erfarenhet av Stick? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Vad man kan använda mot skadedjur på växter.