Stella McCartney

Alla recensioner

Stella McCartney

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Stella McCartney

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Stella McCartney är ett företag som erbjuder sina kunder märkesprodukter som tex väskor och skor.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Stella McCartney? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer info om företaget Stella McCartney
Företaget lanserades och grundades i London i England och under 2001 i England visa de Stella McCartney sin första kollektion som hon hade gjort. Företaget växte snabbt efter det och lanserade sedan flera olika produkter som tex parfymer samt ekologiska produkter. Företaget skickar sina produkter till 100 länder och man kan hitta deras produkter i mer än 863 butiker

Vad erbjuder Stella McCartney sina kunder
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex väskor, skor, unisex, för kvinnor samt för män och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen. När man beställer hos företaget kan man välja om man vill ha vanlig standardleverans, snabb leverans och så kan man även plocka upp produkten i en fysisk butik. Den vanliga leveranstiden är mellan 3 – 7 arbetsdagar men det går snabbare om man väljer att betala för expressleveransen. Är det så att man gör en beställning hos företaget och sedan känner sig missnöjd över någon produkt så har man upp till 20 dagar på sig att returnera den. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Stella McCartney
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget. 

Har du någon erfarenhet av Stella McCartney? om ja, skriv då gärna en egen recension


En produkt köpt hos Stella McCartney.