Sportsmart

Alla recensioner

Sportsmart

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Sportsmart

Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Sportsmart är ett företag som erbjuder sina kunder rehabiliteringsprodukter för personer som tränar.  

Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Sportsmart? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner 

Mer information om Sportsmart
Sedan 2014 har företaget varit verksamma på den svenska marknaden och de är verksamma online och driver inte någon fysisk butik. Företaget fungerar som en återförsäljare av olika produkter från olika märken och tillverkare

Vad erbjuder Sportsmart sina kunder?
Fot, knä, arm, rygg, axel är några exempel på produktkategorier som finns inne på företagets hemsida, och det finns även en sökfunktion som kunderna kan använda. Då kunderna gör en beställning via hemsidan så sker leveransen inom 1 till 2 arbetsdagar och kunderna har 30 dagar på sig att lämna tillbaka produkterna om de skulle vilja det av någon anledning. Görs det beställningar via hemsidan som överstiger 500 kr så behöver kunderna inte betala någon fraktavgift, i annat fall läggs det till 39 kr på beställningen. Sportsmart levereras i dag sina produkter inom Sverige endast. Klarna har hand om betalningarna på hemsidan så kunderna kan betala med kort, via internetbanken, på faktura eller delbetalning. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Sportsmart?
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade i en så kallad ”FAQ”. Skulle kunderna vara i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget så är det möjligt genom telefon, e-post eller via ett kontaktformulär. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten, berätta sitt ärende och sedan gå vidare med det. Alla produkter går inte att reklamera om de har gått sönder, det blir tex inte en godkänd reklamation om skadan på en produkt som uppstått av tex slitage av användning. 

Har du handlat hos Sportsmart? Om du har det kan du skriva en recension om företaget där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, hur kundtjänsten var om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkten var. Recensioner går att skriva på omdomesstalle.se. 


Tips på hemmaträning.