Sportshopen

Alla recensioner

Sportshopen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Sportshopen

Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Företag som erbjuder just dessa produkter finns det flera olika av, men Sportshopen är ett företag som erbjuder sina kunder kläder, skor och annan utrustning. 

Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Sportshopen? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner 

Mer information om Sportshopen
Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de driver sin hemsida samt att de har fysiska butiker på flera ställen i Sverige. De levererar sina produkter till Sverige men även till andra länder runt om i Norden och Europa. Sportshopen fungerar som en återförsäljare av kläder och andra produkter. 

Vad erbjuder Sportshopen sina kunder?
Olika produktkategorier finns tillgängliga för kunden att kolla igenom på hemsidan samt att det finns en sökfunktion. Väljer kunden att beställa från företagets hemsida så kommer hen inte att behöva betala någon fraktkostnad om beställningen överstiger 599 kr. Annars kommer det att tillkomma en leveransavgift på den slutgiltiga summan. För att kunna handla hos Sportshopens hemsida måste man vara 18 år eller ha målsmans medgivande. Betalningsmetoder som kunderna kan välja mellan är kortbetalning, direktbetalning via internetbanken, delbetalningen eller på faktura. Kunden har 30 dagars returrätt hos Sportshopen vilket betyder att hen har möjligheten att returnera en produkt inom 30 dagar från och med mottagandet av den. 

Har du handlat hos Sportshopen?
Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos Plickoplock för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du varit kund hos Sportshopen? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se. 


En av sportshopens fysiska butiker.