Speedline

Alla recensioner

Speedline

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Speedline

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Speedline är ett företag som är verksamma på nätet i flera olika länder och de har valt att erbjuda sina kunder produkter relaterade till motorcyklar och liknande produkter. 

Är produkterna värda sitt pris hos Speedline? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Speedline
Hela företagets historia börjar redan under 1998 i Danmark och det började med att de hade en lite fysisk butik där det sålde produkter inom motorcykelbranschen. Företaget var verksamma under några år och skapade sedan sin egen nätbutik under 2003. Speedline fortsatte sedan att växa och skapade även flera nätbutiker i flera olika länder runt om i Norden och i dagsläget arbetar det 19 personer på företaget på heltid. 

Vad erbjuder Speedline sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex lampor, hjälmar, lås etc. Vet man exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att kunna hitta just de produkterna. Om man gör en beställning hos företaget på mer än 199 euro så kommer frakten att vara gratis, men i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad som man kommer att se innan man genomför sin beställning. När man gör sin beställning så kan man välja att antingen hämta ut paketet från närmaste ombud eller så kan man åka till en av företagets fysiska butiker och hämta ut sitt paket. 

Speedline har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få info om erbjudanden och kampanjer direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Speedline?
Har man några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen skicka e-post till dem eller så kan man ringa dem på telefon. Speedline svarar på alla e-mail inom 24 timmar på vardagar. På företagets hemsida finns även en FAQ där de oftast ställda frågorna finns besvarade. 

Har du någon erfarenhet av Speedline? Om ja, skriv då gärna en egen recension om företaget. 


Speedline.