OmdömesStälle

  Recensioner Motoin

  Många personer har ett stort intresse av motorcyklar, både unga som äldre personer. Och de personer som är intresserade så vet även att man inte endast behöver en motorcykel, utan även så många andra saker och tillhörande prylar. Om man vill kan man åka till en fysisk butik och kolla utbudet, det kan ofta vara så att utbudet inte är så sort i fysiska butiker eller så kan det vara så att den produkten man är ute efter är slutsåld, vilket i sin tur ledde till att man åkte helt i onödan till butiken. Därför kan man i dag sitta hemma i soffa med mobilen eller datorn och upptäcka ett stort online sortiment och sedan beställa de produkter man var intresserad av. Efter några få arbetsdagar kan man sedan hämta ut sitt paket och skulle det vara så att man inte är nöjd så kan man göra en relativt smidig retur. Men på tal om motorcyklar så är Motoin en nätbutik som säljer tillhörande saker som har med motorcyklar att göra.

  Hur bra är kvaliteten på produkterna som Motoin säljer och är det svårt att göra returer om man känner sig missnöjd? Fungerar kundservicen som den ska och är betalningsmetoderna säkra att betala via. Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svar på frågor som de ovan nämnda.

  Mer information om Motoin

  Motoin är ett företag som både lanserades och grundades under 2007 och började då genast att sälja produkter som har med motorcykelåkning att göra. Företaget har ett online sortiment med över 145 000 produkter och de har över 10 års erfarenhet inom branschen.

  FIRST START, STI IAG REBUILD 10 GRAND IN MOTOIN

  Vad erbjuder Motoin sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex hjälmar, accessoarer, kläder etc. Men om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta de produkterna. När man betalar på hemsidan kan man välja att göra en direktbetalning, en kortbetalning eller via Paypal. Fraktavgiften är individuell vilket betyder att den ändrar beroende på vilket land man bor i, men alla leveranser levereras med antingen DHL eller UPS. Man kan välja den vanliga frakten vilket tar några arbetsdagar, men om man har en brådskande leverans kan man välja att betala för expressleverans. Om man tar emot en produkt och känner sig missnöjd med den har man 100 dagar på sig att göra en retur.

  Motoin har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om erbjudanden och kampanjer direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med Motoin?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar företaget kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Vill man göra en reklamation ska man kontakta kundtjänsten.

  Har du någon erfarenhet av Motoin? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Motorcykelåkning.

  Motoin
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Motoin

  Din recension

  FAQ

  Är Motoin ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Motoin. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Motoin?

  Motoin är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Motoins webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.