OmdömesStalle

    Recensioner Sparnet

    Nuförtiden kan man köpa det mest via internet medans man sitter hemma i soffan. Oberoende om det är mat, barnprylar, inredning, elektronik eller trädgårdsredskap så kan man beställa det helt online, och sedan få hem paketet eller till närmaste ombud. Det finns även flera olika online butiker som har ett väldigt brett sortiment där det ingår många olika kategorier av produkter. Ett företag som erbjuder produkter inom mode, sport och fritid, prylar till hemmet samt teknik är Sparnet.

    Mer information om Sparnet

    Sparnet är ett företag som i sin tur drivs av det svenska bolaget Stores For You AB. Sparnets idé till sitt företag var att framställa och hitta produkter som man kan använda själv men som även kan användas i hemmet. Idag finns företaget Sparnet i 6 olika länder och de planerar även på att expandera ännu mer. Sparnet är en av de största aktörerna inom Norden och dagligen hanteras ungefär 600 – 1 000 beställningar.

    Sparnet.

    Vad erbjuder Sparnet?

    Sparnet har valt att deras produkter ska oftast kunna ha någon speciell funktion eller speciell design. Inne på Sparnets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier och man kan även använda sig av sökfunktionen för att hitta vad man är ute efter. Man kan även se vilka produkter som är populära hos Sparnet och man kan även få tex present eller julklappstips om man behöver det.

    Leveranstiden

    hos Sparnet kan variera lite grann beroende på om produkten i fråga finns i lager eller inte. Finns produkten i lager kan man räkna med en leveranstid på ca 4 – 6 arbetsdagar, och finns den inte i lager kan det ta upp till 1 – 3 veckor. Innan man gör en beställning kan man se om produkten finns i lager eller ej. Alla leveranser som görs hos Sparnet kommer att vara helt gratis att leverera och det ingår även 60 dagars öppet köp. Om man får hem en produkt och sedan vill lämna tillbaka den ska man kontakta företaget. När man kontaktar dem ska man berätta varför man vill lämna tillbaka varan, och för att returen ska bli godkänd måste produkten vara i oförändrat skick.

    Hur kan man komma i kontakt med Sparnet?

    Om man har några frågor eller funderingar kan man kontakta Sparnets kundtjänst. Företagets kundtjänst svara på alla frågor vanligtvis inom 1 – 2 arbetsdagar. Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom alla frågor och svar som finns på hemsidan för att se om man hittar svaret på sina frågor där. Men om man vill kontakta kundtjänsten kan man göra det genom att skriva ett meddelande på deras hemsida. I meddelandet ska man först välja ett ämne vad frågan kommer att handla om och därefter ska man skriva sitt meddelande. Man kommer sedan att få svar tillbaka från företaget tills sin e-post. Om man vill lämna in en reklamation till företaget ska man välja att skriva ett meddelande och efter det välja ämnet som har med reklamationer att göra.

    Har du handlat hos Sparnet? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

    Sparnet
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (53)

    7.8
    74% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    8
    Tjänst
    rating
    7.6
    Prissättning
    rating
    7.6
    Leverans
    rating
    7.8

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Vara som inte fungerar

    Det var lätt att beställa varor. Fick varan snabbt. Däremot har jag reklamerat varan för drygt 2 veckor sedan, då den inte fungerade, och inte fått svar. Riktigt dåligt. Idag har jag återigen skickat ett meddelande, men total tystnad. Telefonnummer finns inte att tillgå, men har förstått att "Stores for you" är inblandade, ringde deras telefonnummer, men kom inte fram.

    Av: Elaine Linderstam05-02-2020
    Saeed Monir Tajik 03-03-2020

    Hej kan du hjälpa

    elsa sylvan09-04-2020

    dEN TRASIGA KLOCKAN VAR INTE MYCKET ATT HA. pga LÅG BATTERI SPÄNNING 0.4 VOLT ISTÄLLET FÖR 1.6 VILKET ÄR VAD NYA BATTERIER BRUKAR HA.

    elsa sylvan04-05-2020

    varför skickar ni trasiga varor.Dessutom har ni mage att ta betalt ! Klockan hade ni fått behålla själva. i

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    7.5
    rating

    Trevligt bemötande

    Köpte en vara som inte kunde levereras till mig eftersom att early bird inte hade min portkod, försökte förjäves komma i kontakt med early bird men det var näst intill omöjligt. Kontaktade istället kundtjänst hos Sparnet som genast skickade ut en ny leverans till ett ombud istället utan krångel, stort tack för det!

    Av: Erika Svensson14-09-2020
    Monika15-09-2020

    Instämmer, early bird är svåra att få tag på

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    9.5
    rating

    Myggnätet blev succé!

    Fick hem 2 vita myttnät för sommarstugan som nu är installerade av maken. Trassla till det med leveransadress men fick finfinhjälp av en Sandra i supporten. Myggnätet känns mycket robust än från andra butiker, är jättenöjd och kan tänka mig att återvända. Hälsn. Margit

    Av: Margit Johansson08-05-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    9.5
    rating

    Borttappad order

    Fick besked att min order var levererad av early bird, tyvärr måste paketet levererats till någon annan dörr för framför min var det tomt, kontaktade kundtjänst och dom skickade ut en ny vara utan massa trams, det är vad jag kallar bra kundservice!

    Av: Markus Blomkvist18-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    ++++++

    fick hem luftfuktare. lite svårt för mig att förstå hur man kopplar till 12 volt för vill ha till husvagn. fick bra hjälp av kundservice. nöjd!

    Av: Ted Berg25-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    9
    rating

    Bra bemötande och snabb lösning

    Bra bemötande och snabb lösning

    Av: Michaela Andersson25-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Myggnät

    Min vara levererades i fel färg, fick snabbt besked att en ny vara skulle skickas ut och mycket riktigt hade jag mitt vita myggnät i lådan redan dagen efter, fick även behålla det svarta (det i fel färg) vilket var ett stort +

    Av: Leila S18-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Nöjd med bemötande vid byte

    Beställde en lampa som jag ville byta mot trädgårdsspotlights. Fick bra hjälp av en Sandra som såg till att vi nu har fin belysning på landstället och en rabatt för kommande köp. Stort tack //KLasse

    Av: Klas T14-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Prisvärd ficklampa

    Köpte en uppladdningsbar ficklampa, för det priset (199:-) måste jag säga att den funkar riktigt bra, självklart inte samma sak som en ficklampa för 2000:- men helt klart användbar för mina behov.

    Av: Börje Eriksson18-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Snabbt och trevligt

    Missade min leverans, eller rättare sagt missade early bird att leverera till min dörr =) fick snabbt kontakt med kundservice som skickade ut en ny order och denna gång till ett ombud.

    Av: Moggiz25-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    snabba puckar

    Fick svar inom 30 min och kunde hämta ut min order från ombudet.

    Av: Ekan Mjölby25-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Vänligt bemötande

    Vänligt bemötande från kundservice, gjort många köp och retur/ reklamationer fungerar alltid snabbt och smidigt.

    Av: Britt-marie Larsson25-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Högsta betyg för supporten

    Snabb återkoppling och inget strul.

    Av: Mattias25-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Snabb leverans och trevligt bemötande!

    Varan levererades snabbt, tyvärr var det fel färg, men detta åtgärdades fort och jag fick behålla byxorna i fel färg, superservice!!!

    Av: Ellenore Mattsson25-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Väldigt snappt måste säga

    Snapp leverens och bra sak

    Av: Marko Vic18-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Tack för god service

    Blev lite strull med min retur, men fick snabbt svar från kundtjänst och ärendet löstes fort.

    Av: Marianne Eriksson18-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Snabb leverans

    Snabb leverans, uppskattas!

    Av: Petra Mark18-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Högt betyg på kundservicen!

    Snabb återkoppling och löste mitt ärende klanderfritt, tummen upp!

    Av: Nöjd18-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Myggnät

    Mycket nöjd med nätet, men skulle gärna se att det fanns fler färger att välja bland.

    Av: Lennart Hansson18-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Snabb leverans

    Snabb leverans som vanligt!

    Av: Lena Hammar17-09-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Skriv din egen recension om Sparnet

    Din recension

    FAQ

    Är Sparnet ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Sparnet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 7.8/10, med 74% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sparnet?

    Sparnet är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sparnet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.