OmdömesStalle

    Recensioner Sparnet

    Nuförtiden kan man köpa det mest via internet medans man sitter hemma i soffan. Oberoende om det är mat, barnprylar, inredning, elektronik eller trädgårdsredskap så kan man beställa det helt online, och sedan få hem paketet eller till närmaste ombud. Det finns även flera olika online butiker som har ett väldigt brett sortiment där det ingår många olika kategorier av produkter. Ett företag som erbjuder produkter inom mode, sport och fritid, prylar till hemmet samt teknik är Sparnet.

    Mer information om Sparnet

    Sparnet är ett företag som i sin tur drivs av det svenska bolaget Stores For You AB. Sparnets idé till sitt företag var att framställa och hitta produkter som man kan använda själv men som även kan användas i hemmet. Idag finns företaget Sparnet i 6 olika länder och de planerar även på att expandera ännu mer. Sparnet är en av de största aktörerna inom Norden och dagligen hanteras ungefär 600 – 1 000 beställningar.

    Sparnet.

    Vad erbjuder Sparnet?

    Sparnet har valt att deras produkter ska oftast kunna ha någon speciell funktion eller speciell design. Inne på Sparnets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier och man kan även använda sig av sökfunktionen för att hitta vad man är ute efter. Man kan även se vilka produkter som är populära hos Sparnet och man kan även få tex present eller julklappstips om man behöver det.

    Leveranstiden

    hos Sparnet kan variera lite grann beroende på om produkten i fråga finns i lager eller inte. Finns produkten i lager kan man räkna med en leveranstid på ca 4 – 6 arbetsdagar, och finns den inte i lager kan det ta upp till 1 – 3 veckor. Innan man gör en beställning kan man se om produkten finns i lager eller ej. Alla leveranser som görs hos Sparnet kommer att vara helt gratis att leverera och det ingår även 60 dagars öppet köp. Om man får hem en produkt och sedan vill lämna tillbaka den ska man kontakta företaget. När man kontaktar dem ska man berätta varför man vill lämna tillbaka varan, och för att returen ska bli godkänd måste produkten vara i oförändrat skick.

    Hur kan man komma i kontakt med Sparnet?

    Om man har några frågor eller funderingar kan man kontakta Sparnets kundtjänst. Företagets kundtjänst svara på alla frågor vanligtvis inom 1 – 2 arbetsdagar. Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom alla frågor och svar som finns på hemsidan för att se om man hittar svaret på sina frågor där. Men om man vill kontakta kundtjänsten kan man göra det genom att skriva ett meddelande på deras hemsida. I meddelandet ska man först välja ett ämne vad frågan kommer att handla om och därefter ska man skriva sitt meddelande. Man kommer sedan att få svar tillbaka från företaget tills sin e-post. Om man vill lämna in en reklamation till företaget ska man välja att skriva ett meddelande och efter det välja ämnet som har med reklamationer att göra.

    Har du handlat hos Sparnet? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

    Sparnet
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (13)

    3.8
    31% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    4.4
    Tjänst
    rating
    3
    Prissättning
    rating
    4
    Leverans
    rating
    3.6

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.";baca independen review, pengalam pelanggan, masukan dan keluhan disini! Kenali toko terbaik tempat memesan (online) Anda. Semua orang sekarang memutuskan toko mana yang layak dan mana yang tidak!"

    Vara som inte fungerar

    Det var lätt att beställa varor. Fick varan snabbt. Däremot har jag reklamerat varan för drygt 2 veckor sedan, då den inte fungerade, och inte fått svar. Riktigt dåligt. Idag har jag återigen skickat ett meddelande, men total tystnad. Telefonnummer finns inte att tillgå, men har förstått att "Stores for you" är inblandade, ringde deras telefonnummer, men kom inte fram.

    Av: Elaine Linderstam 05-02-2020
    Saeed Monir Tajik 03-03-2020

    Hej kan du hjälpa

    elsa sylvan 09-04-2020

    dEN TRASIGA KLOCKAN VAR INTE MYCKET ATT HA. pga LÅG BATTERI SPÄNNING 0.4 VOLT ISTÄLLET FÖR 1.6 VILKET ÄR VAD NYA BATTERIER BRUKAR HA.

    elsa sylvan 04-05-2020

    varför skickar ni trasiga varor.Dessutom har ni mage att ta betalt ! Klockan hade ni fått behålla själva. i

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    7.5
    rating

    Myggnätet blev succé!

    Fick hem 2 vita myttnät för sommarstugan som nu är installerade av maken. Trassla till det med leveransadress men fick finfinhjälp av en Sandra i supporten. Myggnätet känns mycket robust än från andra butiker, är jättenöjd och kan tänka mig att återvända. Hälsn. Margit

    Av: Margit Johansson 08-05-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    9.5
    rating

    Inga varor + inget svar

    Beställningen som laddes i mitten av mars kom aldrig fram. Det går inte att spåra order via "länk". Det går inte kontakta företaget på ett annat sätt en formulär på hemsidan. Ingen respons efter kontaktformulären (slutet av april).
    Annonser fortsätter att dyka upp i sm-flödet...
    Beställ aldrig något

    Av: Anatoli Grigorenko 27-05-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Missnöjd!

    Hej!
    Jag har fått Nina 3-pack svarta munskydd efter många veckor och blev mycket besviken. De är gjorda av tunn skumgummi och gick sönder direkt!! Betalade 199kr för dessa,SKANDAL!!!

    Av: Susanne Hjulström 09-05-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    5.5
    rating

    Dåligt företag finns bättre

    Köpte en portabel blandare från de som jag lämnade tillbaka samma dag pga såg paketet den kom i, helt ihopskrynklad, användar- manualen var omöjlig att förstå den var direkt Google translate-ad, billig vara made in china kvalite... köp inte elektriska varor från sparnet

    Av: Wed 07-05-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Saknar fakturan

    Det går inte att få kontakt med kundtjänst.Det går inte att skicka frågor i formuläret.

    Av: Annmari Larsson 06-05-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4.5
    rating

    Aldrig igen !

    Aldrig igen ! En månad ej fått min vara

    Av: Ilya 24-04-2020
    Synnöve Larsson 26-05-2020

    Har skickat en vara i retur var finns den

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    Ingen kontakt - ingen vara

    Efter 3 veckor fortfarande inte fått betald vara. Inget svar via mail. Inget telefonnummer. Sammanfattning: radera företaget från Instagram.

    Av: C Höglund 22-04-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2.5
    rating

    Fortfarande ingen leverans

    Nu kräver jag att ni annullerar min beställning från 18 mars. Har kontaktat Klarna att de ska ta bort fakturan. Ni påstår att leverans skett, men så är inte fallet. Vill ni ha negativa omdömen på nätet eller tar ni ert ansvar och annullerar ordern. Jag har köpt munskydd hos annan leverantör, fick den efter två dagar

    Av: May-Brith Silow-Anderberg 21-04-2020
    Berta Loyola solis 05-05-2020

    Jag har betal produkte me jag har inte fåt hur länge jas måste väntar

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Munskydd

    Beställt den 5/4 2020 och betalning genomfördes ....men inga munskydd....hur dålig kan det bli....varför sälja om man inte kan leverera?????

    Av: Ewa-Lotte Strand Nordèn 19-04-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Ingen leverans, inget svar

    Beställde för tre veckor sedan, pengar drogs snabbt från mitt konto. Har fortfarande ej fått min vara. Mailat kundtjänst men inte fått något svar. Ge tillbaks mina pengar eller så anmäler jag.
    Kommer inte lita på företag man inte kan nå via telefon.

    Av: Jeanette 17-04-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2.5
    rating

    Har inte fått varan som ni sägs ha skickat.

    Betalar ju inte för något som jag inte fått. Den beställdes 18 mars, nästan en månad sedan. Jag stoppar betalningen hos Klarna eftersom jag inte har fått någon sändning.

    Av: May-Brith Silow-Anderberg 16-04-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Var blir ansiktsmasker ja av. Fick orderbekräftelse 18 mars. Betalas genom Klarna

    Eftersom jag inte fått min beställning blir det negativt

    Av: May-Brith Silow-Anderberg 06-04-2020
    Jan Svensson 15-04-2020

    Köpte en Wifi förstärkare er för drygt 2 veckor sedan. Betalningen kr 399 kr hare dragits från mitt kort av Klarna. Leveransen enl er hemsida ska ske på 2-5 dagar. Vill omgående ha en förklaring ifrån varför leveransen är försenad. Alt att ordern annulleras och att kr 399 sätts tillbaka på mitt kort. Allt 2 att en polisanmälan ske av mig.

    Samma problem för mig 04-05-2020

    Samma sak har hänt mig me

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Skriv din egen recension om Sparnet

    Din recension