Skechers.se

Alla recensioner

Skechers.se

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Skechers.se

Skor är en av de saker de flesta av oss bär varje dag. Detta har lett till att vi idag har väldigt många valmöjligheter på skomarknaden. Vi kan välja skor som är både praktiska, bekväma och moderiktiga, men om de inte passar kan det vara en stor nackdel. Dina skor ska vara bekväma och av god kvalitet. Eftersom du måste använda dem en stor del av dagen kommer mycket vikt att luta sig mot dem. Så var kan du hitta de bästa skorna som uppfyller dina behov? Kanske har Skechers det du letar efter? Sketchers är ett skomärke med alla sorters skor för män, kvinnor och barn. Men är skorna från Skechers verkligen tillräckligt bekväma att ha på sig hela dagen? Blir inte fötterna trötta eller vill du uppleva obehag? Kan man köpa skorna online? Få svar på alla dina frågor om Skechers genom att läsa igenom tidigare kunders kundrecensioner. Läs om deras erfarenheter, åsikter och kommentarer och bestäm själv om du vill besöka Skechers eller inte.

Om Sketchers
Skechers är ett företag som tillverkar skor. Företaget grundades 1992, och idag tillverkar de behövande skor och fritidsskor. De säljer sina skor i såväl varuhus som specialbutiker och egna butiker, dessutom kan du hitta Sketchers produkter i olika webbutiker. De säljer alla typer av skor, som fritidsskor, sandaler, stövlar, sneakers, arbetsskor, atletiska skor och dress-skor. De säljer och producerar bara sitt eget specifika varumärke, vilket innebär att de inte erbjuder andra märken än Stetchers. De har också en speciell prestandakollektion som innehåller alla typer av skor. Företaget fokuserar också på att skapa innovation och utmana skomarknaden.

Sketchers tjänster
Du kan enkelt köpa deras produkter online genom att skapa ett konto på deras hemsida och beställa varor via webbutiken. De skickar de saker du har valt hem till dig. Om du inte är nöjd med ditt nya par skor kan du returnera varan inom 45 dagar. Skulle det uppstå problem med din beställning kan du kontakta Sketchers via mailadressen som finns på deras hemsida. Vill du hellre prata med någon direkt kan du ringa dem per telefon. Du hittar även detta nummer på deras hemsida. Sketchers har som mål att producera skor av hög kvalitet som kommer att tillfredsställa deras kunders behov.

Läs även recensioner från andra nätbutiker.

Erfarenhet av Sketchers
Har du någonsin testat Sketchers produkter eller tjänster? Vi vill gärna höra om din upplevelse. Hittade du vad du letade efter? levde produkterna upp till dina förväntningar? Har du stött på några problem? Skulle du rekommendera Sketchers till en vän eller familjemedlem? Kommer du att handla med dem igen? Vad har du att säga om företagets kundservice? Hur var priserna på produkterna? Dela din feedback genom att lämna en kundrecension. På så sätt kan du hjälpa potentiella kunder att ta reda på om detta är ett företag de kan lita på eller inte. Din feedback uppskattas. Tack för att du tog dig tid!