OmdömesStälle

  Recensioner Sinamatic

  Om man redan länge varit tillsammans med samma partner så kan kanske vardagen kännas lite för lång och tråkig ibland. Man lever på i sin vardag med både jobb, barn och hund och man gör inte så mycket roligt. Visst kan man göra saker tillsammans med sin partner som att resa eller något i den stilen. Men en sak man kan göra för att både pigga upp humöret samt kärleken och romantiken är att prova på nya sexleksaker. Man kan både använda leksaker på sin partner, eller sig själv men det finns även leksaker som är gjorda för par. Sinamatic erbjuder sexleksakeronline.

  Varför ska jag just välja att köpa sexleksaker via Sinamatic, eftersom det finns flera företag där ute som erbjuder sexleksaker? Är priserna bra som erbjuds hos detta företag, eller kommer jag att hitta samma produkt men billigare någon annanstans? Här på OmdömesStälle har folk lämnat recensioner om företag som de har någon erfarenhet av så att du kan finna svaren på dessa frågor.

  Mer info om Sinamatic

  Sinamatic är ett företag som grundades och lanserades i Sverige och de har sitt huvudsäte i Halmstad. För tillfället så driver inte Sinamatic någon typ av fysisk butik, utan de har valt att satsa på sin nätbutik. Företagets målgrupp är både kvinnor och män, och personer som antingen vill utforska med olika produkter på egen hand eller med en partner. Då företaget köper in sina produkter från olika försäljare så har de en fokusgrupp som består av både kvinnor och män som ger feedback på produkterna.

  Vad är det som Sinamatic erbjuder?

  Alla priser som är synliga inne i nätbutiken har redan moms inkluderat samt att de är skrivna i svenska kronor. Från och med att företaget skickat iväg kundens paket från lagret kan kunden räkna med en leveranstid på cirka 2 dagar. Om det görs beställningar via hemsidan som överstiger 599 kr behöver kunden inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 39 kr. Dock gäller ändra fraktvillkor om det handlar om leveranser som ska levereras utanför Sverige, kunden kan alltid se den slutgiltiga summan innan beställningen genomförs. Sinamatic erbjuder 30 dagars öppet köp på sina produkter, detta innebär att kunden har 30 dagar på sig att lämna tillbaka en produkt som är helt oanvänd och som fortfarande ligger i den obrutna förpackningar. Vid returer är det kunden själv som står för retur kostnaderna. Kundtjänsten hos Sinamatic kan nås antingen via telefon eller e-post och en är öppet Mån-Fre 09.00 - 15.00.

  Åsikter angående Sinamatic

  Har du eller kanske du och din partner någon erfarenhet av produkterna som företaget säljer? Då kan du/ni ta och berätta om priset på produkterna kändes rätt, om kvaliteten är bra och vad ni hade förväntat er. Berätta även varför ni tycker som ni gör och om ni skulle rekommendera denna butik till andra par eller personer där ute.


  Hur man kan hetta upp sexlivet.

  Sinamatic
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Sinamatic

  Din recension

  FAQ

  Är Sinamatic ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sinamatic. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sinamatic?

  Sinamatic är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Erotikbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Sinamatics webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.