Shopido

Alla recensioner

Shopido

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Shopido

Att handla online är väldigt smidigt och enkelt. Man kan sitta bekvämt hemma i sin soffa och i lugn och ro upptäcka ett helt online sortiment med en massa storlekar, stilar och modeller. När man handlar i fysiska butiker är ibland sortimentet inte så stort och det kan även hända att just den produkten man är ute efter är helt slutsåld. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på någon speciell produkt som tex smycken, barnprylar, inredning etc. Medans andra butiker har valt att erbjuda sina kunder ett sortiment där de kan hitta så gott som alla produkter de än kan tänka sig. En nätbutik som är verksam i Sverige och även i andra europeiska länder, och har ett utbud med många olika produkter inom flera olika kategorier är Shopido.

Vad ska jag göra om jag får hem en produkt från Shopido och upptäcker att den är söndrig? Hur mycket kommer leveransen att kosta här som jag bor och är kvaliteten på produkterna bra och pålitliga? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga. 

Mer information om Shopido
Företaget är grundat och lanserat i Sverige och i dag ligger företagets huvudkontor i Östersund, Sverige. Shopido har valt att ha ett sortiment som inte är specifikt för någon viss produktkategori och har därför en blandning av produkter i sitt sortiment. Alla produkter som företaget skickar far genast från deras egna lager och går därför inte genom någon tredje part. 

Vad erbjuder Shopido sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns produktkategorier som tex djur, hälsa och skönhet, fritid och hobby, teknik etc. Om man vet exakt vad det är man är ute efter kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just den produkten. När man beställer från hemsidan kommer leveranstiden att vara cirka 3 arbetsdagar, men om man beställer under en högsäsong kan det ta lite längre. Om man får hem en produkt från företaget och känner att man inte är helt nöjd och man skulle vilja lämna tillbaka den har man 14 dagar på sig att göra en retur från och med att man har mottagit produkten. De olika betalningsalternativen som erbjuds på hemsidan är delbetalning, faktura, kortbetalning eller direktbetalning via internetbanken. 

Shopido har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med företaget Shopido?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget och skulle vilja kontakta kundtjänsten så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information som finns där. Hittade man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man göra det genom att fylla i ett kontaktformulär som kan hittas på hemsidan. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten för att få sitt ärende vidare. 

Har du någon erfarenhet av företaget Shopido? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension

Shopido.