SaraMart

Alla recensioner

SaraMart

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

SaraMart

Lika som det finns shoppingcenter runt om i världen så finns det även nätbutiker som erbjuder ett väldigt brett sortiment som fungerar nästan som ett shoppingcenter online. Vissa nätbutiker föredrar att satsa på en eller några målgrupper av kunder, medans andra helt enkelt vill ha ett så brett sortiment som möjligt där kunder oberoende kön eller ålder kan hitta sig något att köpa. SaraMart är en onlinebutik som erbjuder: kläder, skor, klockor och accessoarer, väskor osv. 

Kan jag vara säker på att produkterna från SaraMart är av bra kvalitet eftersom de har ett så stort sortiment? Kan jag handla hos dem oberoende var jag befinner mig, och kan jag smidigt göra returer? Vi på OmdömesStälle har samlat recensioner om företaget som till exempel SaraMart. 

Om SaraMart
SaraMart är en e-handelsbutik som i sitt sortiment har över en miljon produkter som de erbjuder till kunder runt om i världen. Företagets mission är att de vill erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter för ett rimligt pris, från olika företag/tillverkare som finns där ute. Hemsidan och nätbutiken SaraMart har funnits online sedan 2017. 

SaraMart erbjuder produkter till kvinnor, män och barn och deras produkter är i nätbutiken indelade i olika kategorier, som i sin tur har flera underkategorier. Sökfunktion finns även tillgänglig där det går att söka bland alla produkter i hela sortimentet

Det som erbjuds hos SaraMart
SaraMart levererar sina produkter till länder runt om i hela världen, och inne på företagets hemsidan finns en tabell där kunderna kan se den uppskattade leveranstiden till olika länder. Från och med att företaget tagit emot en beställning från en kund, så packar de ordern inom 2 till 5 dagar. Efter det tar det cirka 8-20 arbetsdagar innan paketet lämnar företagets lager, och efter det kan kunder inom Sverige räkna med en leveranstid på cirka 5-25 arbetsdagar. Det kan hända att beställningarna från SaraMart hamnar i tullen då det görs beställningar inom EU, och då kommer kunden att behöva betala en tullavgift innan hen kan ta emot sitt paket. Från och med dagen då kunden tagit emot sitt paket har hen ännu möjligheten att kostnadsfritt göra en retur inom 15 dagar. För att göra en retur ska kunden logga in på sitt konto hos SaraMart och sedan begära om att få göra en retur. Om en retur blir godkänd tar det cirka 8-15 arbetsdagar innan kunden får sina pengar tillbaka. SaraMart har en kundtjänst som är kontaktbar via mejl. 

Åsikter om SaraMart
Har du valt att vid något tillfälle göra en beställning hos detta företag? Om du har det, kan inte du då berätta dina erfarenheter och beskriva hur du upplevde kvaliteten på produkterna, om du tyckte att leveranstiderna stämmer och även annat som du kanske skulle vilja dela med dig av. 


Hur man på ett säkert sätt kan göra inköp online.