Rosegal

Alla recensioner

Rosegal

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Rosegal

Intresset för mode och kläder är något som stiger hela tiden, i synnerhet bland yngre människor som börjar att bli vuxna och gillar att upptäcka nya stilar och trender. Om man vill införskaffa sig nya kläder kan man såklart om man vill åka till en fysisk klädbutik och kolla deras utbud. Men om man gör så kan det ofta vara att man inte riktigt hittar den stilen på kläder som man vill ha eller så är storleken man skulle behöva helt slut. Därför kan det vara bra att handla kläder online. Utbudet online är oftast mycket större än vad det är i fysiska butiker samt att man kan sitta hemma i soffan i lugn och ro och välja och vraka mellan olika stilar och plagg. Efter att man hittat vad man är ute efter gäller det bara att göra en beställning och därefter hämta ut sitt paket inom några arbetsdagar. Skulle det vara så att man får hem kläder man inte riktigt gillade eller som inte passade kan an smidigt returnera dem till butiken. Det finns många olika klädbutiker online, vissa har valt att sälja kläder i någon speciell stil medans andra säljer så gott som allting. En nätbutik som säljer kläder är Rosegal, som även har valt att sälja kläder som finns i många olika storlekar och inte endast i S, M och L. 

Hur sär storlekarna hos klädbutiken Rosegal? Hur ska jag göra om jag får hem ett plagg som inte passade och vill nu lämna tillbaka den? Vilka betalningsmetoder kan jag välja mellan. Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga. 

Mer info om företaget Rosegal
Rosegal är ett företaget och en nätbutik som är verksamma i många olika länder världen runt. Företaget har valt att ta sälja kläder av storlekar som ska passa alla olika kroppar och de erbjuder även kläder i flera olika stilar och modeller. Hos Rosegal kan man hitta både kläder för kvinnor och man. 

Vad erbjuder Rosegal sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier där man kan hitta kläder för män, kvinnor, en plus size kategori samt en skild kategori med badkläder. Om man vet vad det är man letar efter kan man genast använda sig av sökfunktionen. Leveranstiden och fraktkostnaden kommer att varierar beroende på vilket land man bor i men man kommer att kunna se den slutliga summan innan man genomför sin beställning. Alla beställningar går att spåra medans de är på väg så att man kan hålla koll var paketet befinner sig. 

Hur kan man kontakta Rosegal?
Rosegal har en ”FAQ” på sin hemsida där de oftast ställda frågorna finns och där kan man gå in och läsa innan man kontaktar kundtjänsten hos företaget. Vill man ändå komma i kontakt med kundtjänsten kan man göra det antingen via telefon eller e-post, kundtjänsten pratar engelska. 

Har du någon erfarenhet av företaget Rosegal? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte. 

Modetips.