OmdömesStälle

  Recensioner ChicMe

  Att få uttrycka sin egen personlighet i form av kläder och accessoarer är något som väldigt många har ett stort intresse av. Med kläder och en egen stil kan man få använda färger och mönster som man tycker om och man får vara kreativ med sin egna stil. När det kommer till att upptäcka nya kläder och stilar så kan man såklart åka in till den närmaste staden och se hur utbudet ser ut där, men ofta kan det kännas tråkigt att gå i samma gamla butiker hela tiden. Därför kan det vara bra att handla på nätet för att dels få inspiration om nya trender och stilar, men även få upp ögonen för nya butiker och ett helt nytt sortiment. Det finns olika företag som erbjuder kläder online, och ChicMe är ett av dessa företag och nätbutiker.

  Är produkterna värda sitt pris hos ChicMe? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt Ivrose? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer information om företaget ChicMe

  ChicMe är ett företag och en nätbutik som har valt att fokusera på kläder och accessoarer för kvinnor och grundades och lanserades under 2015 på e-handelsmarknaden. sedan företagets start har de nått ut till 220 olika regioner och länder. Idag driver de inte någon fysisk butik eller verksamhet utan är verksamma online via sin nätbutik. En applikation har även ChicMe lanserat som går att ladda ner till antingen mobilen eller plattan.

  Bloggarna Sofi Fahrman, Anine Bing och Pernille Teisbaek lär dig hitta rätt i modedjungeln

  Det som ChicMe erbjuder sina kunder

  Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: denim, nederdelar, skor, accessoarer samt en flik med exklusiva produkter. Sökfunktion finns även där kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet. Vid varje produkt på hemsidan finns det en storleksguide för kunderna. När det kommer till betalningar så kan kunderna välja mellan att betala med antingen PayPal eller direktbetalning med bankkort eller kreditkort. ChicMe levererar sina produkter till länder runt om i världen och den vanliga leveranstiden är mellan tre till fem veckor, men kunderna kan välja att betala för snabb leverans. 30 dagar har kunderna på sig att göra en retur vid behov.

  Hur kunderna kan kontakta ChicMe

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du gjort något inköp hos ChicMe? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var till hjälp för dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Vårens mode.

  ChicMe
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om ChicMe

  Din recension

  FAQ

  Är ChicMe ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ChicMe. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ChicMe?

  ChicMe är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till ChicMes webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.