OmdömesStälle

  Recensioner Dresslily

  Nuförtiden har det ingen skillnad vad det än handlar om för produkter, för man kan hitta så gott som alla produkter online. Det finns i dagsläget miljontals olika nätbutiker som alla erbjuder sina speciella produkter och tjänster. Många nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp och erbjuder därför endast produkter inom den kategorin. Medans andra nätbutiker strävar efter att ha ett så stort utbud som möjligt och erbjuder därför sina kunder så gott som alla produkter de än kan tänka sig. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper ta sig omkring till fysiska butiker, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att utbudet online är så mycket större. Dresslily är en nätbutik där kunder kan hitta kläder, simkläder och accessoarer.

  Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Dresslily? Om man vill returnera en produkt till Dresslily, hur ska man göra då? Hur är storlekarna på produkterna som företaget säljer? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Info om nätbutik Dresslily

  Företaget och nätbutiken Dresslily har funnits på e-handels marknaden sedan 2013 och de erbjuder produkter för kvinnor i alla storlekar. I dag levererar Dresslily sina produkter till över 100 länder runt om i världen och på sociala medier har de 12 miljoner följare. Dresslily driver inte någon fysisk butik utan är verksamma online och kunden kan ladda ner företagets applikation till mobilen eller surfplattan och shoppa därifrån.

  Mathias Helsing Andersson - Nu Ska Du Ut (Officiell Musikvideo)

  Vad erbjuder Dresslily sina kunder?

  Nytt, klänningar, simkläder, plus size är några av de produktkategorierna som finns inne på företagets hemsida, de olika kategorierna har även fler underkategorier. Kunderna har möjligheten att använda sökfunktionen som finns på hemsidan för att söka bland alla produkter i sortimentet. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i amerikanska dollar. Då kunderna gör en beställning via hemsidan så varierar leveranskostnaderna beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat. Men om kunden vill ha sitt paket till ett land som finns i EU så kommer företagets europeiska lager att ta hand om beställningen vilket betyder att kunden kan motta sitt paket inom 3 – 6 arbetsdagar. Medans kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det och få en uppskattad leveranstid. 30 dagar har kunden på sig att göra en retur från och med att hen mottagit sitt paket.

  Hur kan kunderna nå Dresslily?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in där och läsa. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, genom att skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär.

  Har du handlat hos Dresslily? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. Där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, returerna och hur kundtjänsten behandlade dig. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det är bra för företaget i fråga samt för eventuellt framtida kunder.


  Hur man skapar en snygg outfit.

  Dresslily
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Dresslily

  Din recension

  FAQ

  Är Dresslily ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Dresslily. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Dresslily?

  Dresslily är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Dresslilys webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.