OmdömesStalle

  Recensioner Rehabgrossisten

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Rehabgrossisten erbjuder sina kunder produkter inom sports rehabilitering.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Rehabgrossisten? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

  Info om företaget Rehabgrossisten

  Under 2008 grundades och lanserades företaget i Sverige och de erbjuder privatpersoner produkter som har med rehab att göra. Två personer är det som grundade företaget och de är verksamma via sin hemsida online och driver i dag inte någon fysisk butik.

  Bloggarna Sofi Fahrman, Anine Bing och Pernille Teisbaek lär dig hitta rätt i modedjungeln

  Vad erbjuder Rehabgrossisten sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex nacke och axel, hand och arm, vrist och fot och så vidare. Samt att det finns en sökfunktion tillgänglig. Är det så att det görs beställningar via företagets hemsida så är det fraktfritt inom Sverige så länge inget annat anges. Vanligtvis erbjuder leverans till närmste postombud men kunderna kan även välja att själva hämta ut sina produkter från företagets hämtlager som ligger i Täby i Stockholm. Är det så att kunderna gör beställningar där produkterna som redan finns i lager så är den vanliga leveranstiden mellan 1 – 3 dagar, annars kan det ta upp till 7 – 10 dagar. Klarna har hand om betalningarna som sker och det betyder att kunderna kan välja mellan att betala med internetbanken, kortbetalning, delbetalning eller på faktura.

  Hur kan kundtjänsten hos Rehabgrossisten kontaktas?

  Företagets kundtjänst kan antingen nås via telefon eller på e-post samt att det finns en FAQ där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta företagets kundtjänst för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Rehabgrossisten? Om du har det kan du skriva en recension om företaget där du berättar vad du tycker om kvaliteten på deras produkter, leveranstider och även om du eventuellt var tvungen att göra en retur eller reklamation.


  Uppvärmning och rehabiliteringstips.

  Rehabgrossisten
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Rehabgrossisten

  Din recension

  FAQ

  Är Rehabgrossisten ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Rehabgrossisten. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Rehabgrossisten?

  Rehabgrossisten är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rehabgrossisten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.