Minfot

11 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Minfot kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Minfot:

TrustPilot (11)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Minfot erbjuder högkvalitativa och bekväma skor med bra passform och snabb leverans för att möta kundernas behov och önskemål. Trots vissa klagomål på bristande dämpning och slitage, samt begränsade betalningsalternativ genom Klarna, har företaget en pålitlig webbplats och en effektiv returpolicy som ger en trygg och smidig shoppingupplevelse för kunderna. (83%)

Produkt

“Extremt bekväma skor”

“Snabb leverans”

“lätt att få skor som passar perfekt”

“Hög kvalitet”

“Bra passform”

“Rekommenderas för dem med tårproblem”

“Ser snygga ut att ha dem”

“Liknar fingerhandskar för fötterna”

“Toppkvalitet och snabb leverans”

“Bra produkter till mina kära fötter.”

“Köpte ett par gummistövlar men dessa har jag inte testat än.”

“Bra och tydlig hemsida”

“God info om produkterna”

“Bra strumpor i ylle”

“Lätt att beställa och snabb leverans”

“Bra kvalitet och nöjd kund”

“Bra produkter till vettiga priser”

“Bra beskrivning på produkterna och bra bilder från olika vinklar.”

“Bra skor med bred läst och bekväma”

👍 150   👎 27

Minfot erbjuder en mängd bekväma skor av hög kvalitet med mått som stämmer bra (86%). Företaget har en pålitlig online närvaro och erbjuder snabb leverans (90%). Deras ullstrumpor är härliga och slitstarka (92%), medan vissa kunder har upplevt bristande dämpning i sulorna (70%). Produkterna får beröm för bra passform och kvalitet (88%), men vissa anser att de slits fortare än vanliga strumpor (78%). Sammantaget erbjuder Minfot pålitliga och högkvalitativa produkter, men det kan finnas förbättringsområden, särskilt när det gäller dämpning och hållbarhet.

Leverans

“Extremt bekväma skor”

“Snabb leverans”

“lätt att få skor som passar perfekt”

“Toppkvalitet och snabb leverans”

“Snabb leverans även till Jul”

“Lätt att beställa och snabb leverans”

“Bra produkter till vettiga priser”

“Möjlighet till leverans till dörren”

“Snabb leverans”

👍 73   👎 7

Minfots leveransservice får i genomsnitt 80% positiva recensioner. Kunden uppskattar den snabba och tillgängliga leveransen samt företagets pålitlighet. Däremot finns det klagomål på tvingande krav att använda Klarna för betalning, vilket kan vara problematiskt för vissa kunder. Trots detta är Minfot känt för sina snabba och pålitliga leveranser.

Kundtjänst

“Extremt bekväma skor”

“Snabb leverans”

“lätt att få skor som passar perfekt”

“Rekommenderas för dem med tårproblem”

“Bra produkter till mina kära fötter.”

“Bra kvalitet och nöjd kund”

“Snabb och bra service!”

“Trevlig kundservice”

👍 100   👎 18

Minfots kundservice uppskattas för att vara snabbt tillgänglig och vänlig med ett kundvänligt bemötande. Däremot kritiseras företaget för att tvinga kunder att använda Klarna som betalningsalternativ, vilket leder till begränsade betalningsmöjligheter och bristande lyssnande på kundernas behov. Trots detta rekommenderas Minfot av många nöjda kunder för deras effektiva och hjälpsamma kundservice. (67%)

Kommunikation

“Extremt bekväma skor”

“Toppkvalitet och snabb leverans”

“God info om produkterna”

“Bra strumpor i ylle”

“Snabb och bra service!”

👍 38   👎 14

Minfot har en pålitlig kommunikation och ger korrekt information om produkterna (75%). De har en snabb och tillgänglig svarstid på mejlfrågor (50%). Trots bra priser och beskrivningar är betalningsmöjligheterna begränsade, och vissa kunder känner sig tvingade att använda Klarna (25%). Vissa recensenter upplever att företaget inte lyssnar på kundens behov, även om de är kundvänliga och tillmötesgående (50%). Sammantaget verkar Minfot vara ett pålitligt företag med viss begränsning inom betalningsalternativ och lyhördhet gentemot kunders önskemål.

Webbplats

“Bra och tydlig hemsida”

“Bra beskrivning på produkterna och bra bilder från olika vinklar.”

👍 9   👎 0

Minfots webbplats är en pålitlig plattform med en enkel och användarvänlig design som gör det lätt att beställa produkter. Företaget är trovärdigt enligt kunder och erbjuder en bra storleksguide för att underlätta köpbeslut. Dessutom rapporteras det inga problem med att returnera felköp, vilket ger trygghet för kunderna. Sammantaget rekommenderas Minfot till alla för en smidig och pålitlig shoppingupplevelse. (83%)

Returpolicy

“Fri returer är ett plus!”

👍 25   👎 1

Minfots returpolicy får en hög betyg med många positiva recensioner. Kunderna uppskattar den snabba återbetalningen, trovärdigheten hos företaget och den smidiga hanteringen av returer. Skorna verkar även passa bra enligt flera recensioner. Trots några klagomål på usel kvalitet, verkar kunderna vara nöjda med Minfots kundvänliga returpolicy. Med en beräknad andel av positiva recensioner på 80%, framstår Minfots returneringsprocess som tilltalande och effektiv.


Om Minfot

Minfot är ett familjeägt e-handelsföretag från Båstad, grundat av Cajsa Krikström år 2011. Företagets vision är att erbjuda rätt kunskap och produkter för att ge lyckligare fötter och starkare kroppar oavsett var man bor eller vilket liv man har. Genom sin webbutik erbjuder Minfot produkter som ökar välmåendet för fötter och kropp, såsom sulor, stödstrumpor, inlägg, tofflor och skor. Samtliga beställningar är bindande och levereras inom 1-3 vardagar inom Sverige. Reklamationer hanteras enligt konsumentköplagen, vilket innebär att felaktiga produkter kan bytas ut utan extra kostnad inom skälig tid. Minfot har ingen fysisk butik, endast webbutik.


Kontaktinformation

Hallandsvägen 19

26936 Båstad

Sverige

📧 info@minfot.se

☎ 043172500

🌐 www.minfot.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv