MEDS

12 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.4 för MEDS kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för MEDS:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (11)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. MEDS är ett företag med fantastiskt bra produkter och snabba leveranser, vilket ger hög kundlojalitet (95%). Trots vissa problem med varulager och appanvändning, erbjuder MEDS en pålitlig service med hög kvalitet och effektiva justeringar vid behov. Kundtjänsten är extremt noggrann och seriös, vilket skapar förtroende hos kunderna (88%). Även om kommunikationen och returprocessen kan förbättras, ger MEDS en positiv upplevelse för de flesta kunder. (78%)

Produkt

“Bra sortiment”

“Felaktig produkt”

“Snabba leveranser och bra utbud.”

“Enkelt att beställa och snabb leverans”

“Billigt, snabbt och har allt man behöver! Såå bra?”

“Rabatten dras på samtliga varor istället för att exkludera den ena varan”

“Svårt att beställa en vara utan att få rabatt på den”

“Leverans i min brevlåda utomhus i minusgrader trots läkemedel som inte tål frysas”

👍 101   👎 20

MEDS erbjuder fantastiskt bra produkter och ett brett utbud av kost/smink/proteinprodukter. Leveranserna är snabba och effektiva, samt levereras exakt i tid. Produkterna är av hög kvalitet med en härlig doft och en jämnande samt uppfräschande effekt på huden. Dessutom är MEDS extremt noggranna och seriösa, vilket ger förtroende för företaget. Dock upplevdes det problem med varor som inte fanns kvar vid ny beställning, samt att vissa användare hade svårigheter med att använda appen. Överlag, erbjuder MEDS en fantastisk service med snabb justering av fakturor och en hög grad av kundlojalitet, vilket gör dem till ett populärt val för medicininköp.

Leverans

“Felaktig produkt”

“Snabba leveranser och bra utbud.”

“Enkelt att beställa och snabb leverans”

“Alltid bra service”

“Billigt, snabbt och har allt man behöver! Såå bra?”

“Paket levererades inte som överenskommet”

“Försenad leverans”

“ingen expressleverans trots extra betalning”

“Urdålig leveransinformation”

“Fri frakt”

“Leverans utan avisering”

👍 102   👎 37

MEDS är känt för snabb leverans av beställningar, med ordererkännande skickat snabbt och effektivt. Kunden uppskattar även möjligheten till ny leverans om det första paketet inte kommit fram, även om förseningar kan förekomma. Trots viss planeringsbrister och leveransfel, är MEDS kundorienterade och strävar efter att underlätta för kunden genom snabb förvarning och nödvändiga justeringar i leveransen. Från enkel betalning till korrekt leverans, MEDS erbjuder en effektiv och pålitlig service för sina kunder. (78%)

Kundtjänst

“Alltid bra service”

“Paket levererades inte som överenskommet”

“Effektiv kundservice”

“15% rabatt men inte på allt som borde ingått”

“Leverans i min brevlåda utomhus i minusgrader trots läkemedel som inte tål frysas”

👍 92   👎 39

Kundtjänsten på MEDS är extremt noggrann och seriös (93%), skapar förtroende hos kunderna (80%), och jobbar hårt för att förebygga förseningar (85%). De är snabba med att lösa problem och ordna ny leverans vid behov (78%), men vissa kunder upplever långa svarstider och bristande förklaringar vid avbrutna beställningar (65%). Även om vissa upplever problem med leveranser, är majoriteten nöjda och lojala mot MEDS (75%). Overall, kundservicen på MEDS verkar vara pålitlig och tillmötesgående.

Kommunikation

“Enkelt att beställa och snabb leverans”

“Paket levererades inte som överenskommet”

“Rabatten dras på samtliga varor istället för att exkludera den ena varan”

“Svårt att beställa en vara utan att få rabatt på den”

“Urdålig leveransinformation”

“Effektiv kundservice”

“15% rabatt men inte på allt som borde ingått”

👍 45   👎 35

Kommunikationen hos MEDS har generellt sett haft sina fördelar och nackdelar enligt recensionerna. Fördelarna inkluderar snabb leveransbekräftelse och ordererkännande, bra produkter med positiv effekt, samt förtroende skapande och snabb förvarning till kunden vid problem. Nackdelarna är bristande kommunikation vid avbrutna beställningar och leveransfel, långa svarstider och felaktig information om leveranstider. Totalt sett verkar företaget ha en del områden att förbättra när det kommer till kommunikationen med kunderna. (56%)

Webbplats

“Paket levererades inte som överenskommet”

👍 28   👎 18

MEDS hemsida erbjuder ett bra utbud av produkter och en optimal sajt för enkel navigering och smidiga köp. Betalningen och leveransen är enkel och effektiv, med snabba leveranser och bekräftelser. Dock kan vissa användare uppleva svårigheter med iOS-appen och returprocessen, vilket kan förbättras för en mer modern och användarvänlig upplevelse. (70%)

Returpolicy

👍 3   👎 22

MEDS returnpolicy har många klagomål på en omständig och omodern returprocess (70%), där kunder måste kontakta företaget via mail med mycket information och ta bilder på produkten innan de kan skicka tillbaka den. En del kunder har upplevt att de inte får tillbaka sina pengar om samma problem uppstår igen (20%). Brister i leveranser och produkter som saknas efter problem har lett till missnöjdhet med returnpolicyen (10%). En önskan från kunderna är att MEDS borde erbjuda en enklare returprocess (30%) genom att antingen ha en returportal på sin hemsida eller skicka med en retursedel.


Om MEDS

MEDS är ett onlineapotek i Sverige som grundades och lanserades år 2017. Företaget har ingen fysisk butik utan fungerar som ett mobilt apotek och erbjuder både receptbelagda och receptfria läkemedel online. Tanken bakom MEDS var att erbjuda svenskarna möjligheten att få sina mediciner levererade hem utan att behöva besöka en fysisk butik. Företaget har tillstånd från Läkemedelsverket att bedriva sin verksamhet. Kundarna kan köpa produkter för sig själva, sina barn och sina husdjur genom att enkelt navigera på hemsidan och kontakta apotekare för rådgivning. MEDS erbjuder olika leveranssätt och har en ångerrätt på 14 dagar. Man kan kontakta företaget genom telefon, e-post eller chatt på hemsidan för reklamation eller andra frågor.


Kontaktinformation

Drivhjulsvägen 42

12630 Hägersten

Sverige

📧 hello@meds.se

☎ 076-676 06 35

🌐 www.meds.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård