Ray-Ban

Alla recensioner

Ray-Ban

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Ray-Ban

Är det svårt för dig att hitta ett par nya solglasögon? Du kanske alltid har köpt solglasögon från en fysisk butik. I slutändan är det bara enklare för dig att köpa online, där det finns ett mycket bredare utbud att välja mellan och du kan göra det från vilken plats som helst. Tyvärr finns det så många olika tillverkare och återförsäljare av solglasögon nuförtiden så du kanske inte har någon aning om var du ska börja leta efter det perfekta paret. Ett ställe du kan börja leta på är RAY-BAN. Där kan du söka själv med hjälp av flera kriterier och du kan till och med kontakta dem för mer information.

Om RAY-BAN
Bausch & Lomb grundade Ray-Ban 1936 och de gör högkvalitativa och eftertraktade solglasögonoch glasögon. Företaget är välkänt för sina Wayfarer och Aviator solglasögonmodeller som kom när de skulle göra solglasögon för stridspiloter. 
Namnet "Ray-Ban" kommer från solglasögons förmåga att begränsa inträdet av antingen ultravioletta eller infraröda ljusstrålar. En annan stor milstolpe var när de 1938 introducerades slagtåliga linser och när de året därefter uppdaterade solglasögonen med en metallbåge och patenterades som Ray-Ban Aviator. Glasögonen använder Kali Chrome-linser avsedda att förbättra funktioner och eliminera dis genom att filtrera bort blått ljus, vilket gör dem perfekta för dimmiga omständigheter.
 
Hur köper man Ray-Ban’s?

Ray-Ban solglasögon är väldigt lätta att köpa. Du kan dels köpa dem i affärer nära dig men du kan även köpa dem online i deras nätbutik. Priserna börjar på Rs. 3 990 och det erbjuds en mängd olika rabatter och erbjudanden för att göra dem ännu mer prisvärda, så om du behöver ett par Ray-Ban glasögon behöver du inte leta mer.

Vilken lins ska man köpa?
Standard: Togs ursprungligen fram för militärt bruk och erbjuder optimala nivåer av klarhet, komfort och skydd. De lämpar sig för dagligt bruk.
Tonad: Det finns både enkla tonade linser som har en mjuk övergång från enfärgat till en genomskinlig färgton och tvåtonade linser som skapar en tonande effekt där två färger kombineras. Det erbjuds även ett urval av tonade spegellinser som kombinerar spegelbeläggningens coola reflektion med den sofistikerade tonande effekten hos tonade linser.
Spegel/Flash: Den avancerade tekniska processen bakom spegelbeläggning reducerar ljusgenomsläppligheten och bländningen ytterligare för ännu bättre visuell komfort. Skillnaden mellan spegel- och flashlinser är att spegellinser har en kall underton medan flashlinser har en varm underton.
Polariserande: Polariserande linser reducerar inte enbart reflektioner utan förbättrar även kontrasten med ökad visuell klarhet och minskad påfrestning hos ögat. Alla polariserande linser är behandlade med reflexfri beläggning.
Chromance: Dessa linser förfinar ljuset och framhäver färger i vardagen. De eliminerar reflektion och bländning med polariserande filter vilket garanterar visuell klarhet och gör att de lämpar sig för utomhussporter och -aktiviteter.
Evolve: En fotokromatisk lins som anpassar sig till ljuset genom att ändra färg.


Ray-Ban är en modeikon för en sofistikerad look
Ray-Ban glasögon är inte bara exceptionella i kvalitet och prestanda, deras premium solglasögon är också mycket moderiktiga och är främst designade för modemedvetna män och kvinnor som gillar att bära moderiktiga glasögon.
Ray-Ban solglasögon, gjorda för män och kvinnor, finns i en mängd olika former och färger som är universellt tilltalande. Med Ray-Ban Wayfarers eller Aviators kan du förstärka din avslappnade och häftiga personlighet. Du kan välja mellan många varianter av solglasögon, inklusive ovala, runda och rektangulära stilar. Kolla in Ray-Bans mest eftertraktade solglasögon och få tag på det perfekta paret för ditt ansikte.

Har du någon erfarenhet av RAY-Ban? Om du har det kan du inte glömma att skriva en egen recension om dem inne på omdömesstalle.se. Berätta gärna vad du tyckte om deras kundtjänst, kvaliteten på deras produkter, leveranstiderna och hur storlekarna var på produkterna. Kom ihåg att det alltid är bäst med ärliga omdömen både för de eventuella kunderna och för företaget.