QUIKSILVER

Alla recensioner

QUIKSILVER

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

QUIKSILVER

Är du en aktiv person som gillar äventyr. Isåfall har du hittat rätt med Quiksilver då de kan hjälpa dig att få ett ännu mer äventyrligt liv. De kan hjälpa dig med kläder till allt ifrån surfingkläder till vinterkläder. Därför är detta ett av de bästa alternativen oavsett om du ska på ett varmt eller kallt äventyr. Oavsett om du ska till en paradisö och bada eller om du ska bestiga mount everest. Utöver deras kvalitativa kläder har de en väldigt bra hemsida med många filter och liknande för att du ska hitta det du söker efter. De säljer kläder både till kvinnor och män och är ett av de största inom sitt område. 

Om Quiksilver
Quiksilver är en australiensisk sportutrustningstillverkare som bland annat är världens största tillverkare av surfingkläder. De grundades år 1969 i Torquay, Australien av två australiska surfare som började sälja våtdräkter. Framgångarna fortsatte sedan med lansering i både USA och Europa. År 2005 köpte sedan Quiksilver upp den franska skidtillverkaren “Skis Rossignol”. Quiksilver har lyckats bli en väldigt framgånsrik koncern sedan dess och i koncernen ingår bland annat även Lange, DC Shoes, Mervin Mfg (Lib Technologies & Gnu snowboards), Gotcha och Roxy. Precis som nästan alla likande företag där ute så har de valt att marknadsföra sig genom att sponsra de två främsta svenska snowboardåkarna, Hampus Mosesson och Jakob Wilhelmson som är proffs för Quiksilver. De har även var sin egen signaturjacka och byxor hos företaget. Deras nuvarande VD är Dave Tanner som har varit det ända sedan 6 februari 2018. Quiksilver har i nuläget 5 700 anställda och fortsätter ständigt att växa. 

Kontakta Quicksilver
Hittar du inte svaret du letar efter i deras FAQs. Behöver du råd om en produkt? Behöver du hjälp med att slutföra eller spåra din beställning? Har du en fråga om våra varumärken, butiker eller lojalitetsprogram?
Tveka inte att höra av dig till deras kundtjänst som finns där för att hjälpa dig från måndag till fredag. Din tillfredsställelse är deras prioritet och de är fast beslutna att svara på alla dina frågor inom 24-48 arbetstimmar. För att hjälpa oss att uppfylla denna garanti, vänligen skicka en enda begäran som innehåller så mycket detaljer som möjligt. De tackar för din förståelse och ditt tålamod under denna period. Du kommer få svar av dem mellan måndag till torsdag 09:00 – 12:30 / 13:30 – 18:00 och fredag mellan 09:00 – 12.30 / 14:00 – 16:15.  Om din förfrågan omfattar känslig information kontakta dem via telefon.

Payment methods
Quiksilver erbjuder följande betalningsmetoder för att säkerställa att det går snabbt, säkert och bekvämt att handla hos dem: Visum, Mastercard/Eurocard, American Express, Paypal och Splitit. De garanterar att varje köp som görs på vår sida är helt säkert tack vare SSL, ett krypteringstekniksystem som maskerar och skyddar data på ditt kreditkort. Deras onlinebutik använder även endast GlobalSign-certifierade säkra servrar, vilket garanterar högsta skyddsstandard.

Har du någon erfarenhet av Quiksilver? För dem som har det så får du gärna skriva en recension på omdömesstalle.se. Ge dem ett ärligt betyg och glöm inte att berätta varför dem fick det betyg som dem fick. Nämn även gärna vad du till exempel tyckte om deras leveranstider, storlekarna på produkterna och kvaliteten. Glöm inte att alla svar ska vara så ärliga som möjligt så att ni inte överdriver åt något håll.