Black Snow

Alla recensioner

Black Snow

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Black Snow

Att skida och åka snowboard är otroligt populärt, ofta åker man med hela familjen på en vintersemester och spenderar en hel vecka i backen. Men oberoende om man är proffs eller amatör när det kommer till skidning och att åka snowboard är man oftast ute efter en och samma sak, vilket är att ha utrustning av bra kvalitet som inte går sönder vid första åk. Det finns många olika företag som erbjuder all sorts utrustning av alla dess slag både online och i butik. Ett företag som erbjuder skild och slalomutrustning online är Blacknow. 

Mer information om företaget Blacksnow
Företagets grundare och medarbetare har stor passion för actionsport, både när det kommer till sport på sommaren och vintern. Företaget grundades eftersom de vill erbjuda sina kunder utrustning till slalomåkning och snowboardåkning oberoende var de bor i hela Skandinavien. Kvalitet på produkter är något som Blacksnow fokuserar väldigt mycket på och de säljer endast produkter som de själva kan stå bakom till 100%. 

Vad erbjuder Blacksnow?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex snowboard, kvinnor, män och ski, men kan man även välja att se produkter endast från specifika varumärken. Om man har slut på idéer kan man kolla igenom vilka produkter som är de populäraste på hemsidan, och man kan även se vilka produkter som är nya på hemsidan. 

Alla beställningar på hemsidan Blacksnow levereras med Port Nord och UPS och den normala leveranstiden för alla paket är 2 – 3 arbetsdagar, så länge produkten du beställer finns i lager. Om man gör en beställning på över 500 kronor kommer man inte att behöva betala för frakten, men om beställningen man gör är under 500 kr kommer frakten att kosta 39 kr. Själva betalningen på hemsidan sker via Klarna Check-out vilket betyder att du kan välja mellan att betala med kort, faktura, direktbetalning eller delbetalning. Om det skulle vara så att man beställer fel storlek på någon produkt kan man kontakta företaget och då får man hem en retursedel så att man kan byta storlek. När man får hem sin produkt har man 30 dagar på sig att ångra sitt köp, men för att göra en godkänd retur måste produkten vara i samma skick och kvantitet. 

Hur kan man komma i kontakt med Blacksnow?
Om du tar emot en vara från företaget och upptäcker att den är söndrig ska du lämna in en reklamation. För att lämna in en reklamation ska du kontakta företaget och beskriva problemet och även orsaken till att du vill reklamera just den produkten. Om reklamationen blir godkänd kommer Blacksnow att stå för eventuella fraktkostnader. Om man har några frågor och vill komma i kontakt med företaget kan man göra det antingen via e-post eller på telefon, men innan man kontaktar dem kan man läsa all information som finns på deras hemsida eftersom chansen är stor att svaret på även din fråga finns där.

Har du köpt några produkter från Blacksnow eller har du annars några åsikter eller tankar om dem? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension