Prylpelle

Alla recensioner

Prylpelle

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Prylpelle

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Prylpelle är ett företag som erbjuder sina kunder produkten som sträcker sig från party och spel till mobiltillbehör och bartillbehör. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Prylpelle? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Prylpelle
Prylpelle är ett företag som grundades och lanserades under 2012 och företagets mål är att kunna erbjuda ett så brett sortiment som möjligt för alla smaker och personligheter. Företaget har inte någon fysisk butik utan de driver sin verksamhet helt online

Vad erbjuder Prylpelle sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det kategorier som tex hem och hushåll, muggar, trädgård och fritid och så vidare. Om man vet vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. När det kommer till själva betalningen så är det Klarna som har hand om den, detta betyder att man kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken eller så kan man välja att betala på faktura. När man gör en beställning så kommer den vanliga leveranstiden att vara mellan 1 till 3 vardagar och frakten kommer att kosta mellan 29–49 kr. Skulle det vara så att man får hem sitt paket och sedan känner sig missnöjd med det så har man upp till 14 dagar på sig att returnera det, men då kommer man själv att få betala för kostnaden. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Prylpelle?
Vill man komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att skicka e-post till dem. Men innan man gör det så kan man läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, chansen är stor att man redan då kommer hitta svaret på sin fråga. 

Har du någon erfarenhet av Prylpelle? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Hur ska man lyckas med sin egen e-handel?