Hill Ceramic

Alla recensioner

Hill Ceramic

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

J
Johanna
Köpte kakel till vårt nya badrum för några månader sen. De är super fina och mycket prisvärt! Snabb leverans och snabb svar från kundtjänst när jag hade några frågor kring min beställning. Kommer s...Läs vidare
S
Serhii
Snabb leverans, bra produkter, utmärkt serviceLäs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Fina prisvärda produkter och superbra service!

  Köpte kakel till vårt nya badrum för några månader sen. De är super fina och mycket prisvärt! Snabb leverans och snabb svar från kundtjänst när jag hade några frågor kring min beställning. Kommer säkert köpa igen när vi ska renovera igen.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Snabb leverans

  Snabb leverans, bra produkter, utmärkt service


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Hill Ceramic

Ett fint badrum som man trivs i är en sak som många vill ha i sitt hem. Man spenderar inte så mycket tid dagligen i badrummet men man vill ändå få en lyxkänsla varje gång man tar ett bad eller en dusch. Man vill att kaklet ska se bra ut, eller klinker om man föredrar dag samt att man vill ha speglar som är bra och en dusch som man känner att man skulle vilja stå timmar i. När det kommer till prylar till badrummet så kan man antingen gå omkring i fysiska butiker och se hur sortimentet ser ut där, men man kan även handla alla dessa produkter online. Onlinehandeln är otroligt smidig och enkel att använda i dag. Man behöver inte anpassa sig till öppettider och man behöver inte ens lämna hemmet. Hill Ceramic är ett företag som erbjuder sina kunder klinker, kakel och annat till badrum. 

Genom att läsa andra personers recensioner om Hill Ceramic kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer info om företaget Hill Ceramic
Företag som är grundat och lanserat i Halland i Sverige och de säljer sina produkter till länder i hela Skandinavien. I dag driver inte Hill Ceramic någon fysisk butik utan de är verksamma online via sin nätbutik men företagets lager ligger utanför Varberg. Företaget tillverkar och levererar även sina produkter till olika återförsäljare, plattsättare, nätbutiker och annat. 

Vad erbjuder Hill Ceramic sina kunder?
Klinker, kakel, marmor, plattsättning och bygg och så vidare är olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda för att söka bland alla produkter i sortimentet. Klarna har hand om kundernas betalningar vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller betalning via faktura. Då kunderna gör sin beställning så kan de välja om de vill ha paketet levererat hem till dörren eller om de vill själva hämta ut sitt paket från företagets lager. En fraktkostnad på 395 kr gäller i hela Sverige, undantag för öar och andra destinationer som inte har reguljär transport av tunga gods. 

Hur kan kunderna kontakta Hill Ceramic?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du någon erfarenhet av Hill Ceramic? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Video från Hill Ceramic.