OmdömesStälle

  Recensioner Proshop

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Det finns många olika nätbutiker runt om i världen, men en som finns i Sverige går under namnet Proshop och de erbjuder sina kunder elektronik, mobiltelefoner och likande produkter.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Proshop? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner.

  Mer information om Proshop

  Proshop är ett företag som är grundat och lanserat under 1995 och då började de med att de hade en fysisk butik. Sedan senare under 2005 stänge den fysiska butiken helt och hållet och företaget gick till att vara 100 % online. I dag är företaget verksamma i flera länder runt om i Europa och de har ett sortiment som består av mer än 100 000 varor.

  ProShop Overview Webinar

  Vad erbjuder Proshop sina kunder?

  Proshop har ett sortiment som består av många olika produkter inom elektronik och inne på företagets hemsida kan man även se vilka de mest sålda produkterna är. När man har gjort en beställning hos företaget så kan man kolla när man kommer att få hem produkten genom att logga in på sitt konto på hemsidan. Prohop erbjuder sina kunder 14 dagars returrätt om det skulle vara så att man känner sig missnöjd över någon produkt, men då måste man själv stå för frakten som i vanliga fall kostar 79 kr. Innan man skickar tillbaka produkten så ska man även fylla i ett returformulär.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Proshop?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det antingen via e-post eller på telefon.

  Har du handlat hos Proshop? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Proshop.

  Proshop
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2.8
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  3
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  3
  Leverans
  rating
  3

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Varning

  Har betalt för en vara som inte har kommit. Har försökt att kontakta företaget på olika sätt flertalet gånger utan resultat. Har polisanmält...

  Av: Otto-Vilmos Blomqvist Szabo 22-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  SÄMST

  Utan tvekan sämsta affären genom tiderna.ALLT har krånglat. O till slut betalar d tebax pengarna för varan då d inte lyckats laga den.Problemet e bara att klarna har hand om betalningarna o pengarna ska alltså komma därifrån vilket ingen på proshop har nån aning om. Plötsligt blir man skyldig samma belopp som d betalat tebax PLUS att d lägger på förseningsavgift eftersom ja vägrar betala då ingen kan förklara vad som gått fel. ALDRIG MER PROSHOP

  Av: Peter Larsson22-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  Skriv din egen recension om Proshop

  Din recension

  FAQ

  Är Proshop ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Proshop. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.8/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Proshop?

  Proshop är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Proshops webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.