Plickoplock

Alla recensioner

Plickoplock

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Solhem Inredning
Solhem Inredning
2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Plickoplock

Att baka, laga mat samt att duka fint inför att det ska komma gäster är något som väldigt många tycker om att göra samt att det är något som man gör relativt ofta. När man lagar mat hemma till hela familjen så känner man inte alltid för att duka upp det fint och göra en dukning, vilket är helt okej även fast det kan vara roligt att göra det ibland. Är det så att man är ute efter kanske någon ny servis, nya bestick eller kanske andra tallrikar och uppläggningsfat så är en sak man kan göra att gå till en fysisk butik. Men utbudet är kanske inte alltid så stort samt att det kanske inte finns det som man egentligen är ute efter. Så därför finns kan man även köpa dessa produkter online hos olika försäljare, ett företag som erbjuder dessa produkter är Plickoplock. 

Genom att både skriva recensioner och läsa andras recensioner kan man få svaret på många frågor som man kanske har undrat över en längre tid. 

Mer information om Plickoplock
Hemsidan och företaget Plickoplock ägs och drivs av Kvick Business. Under 2012 grundades och lanserades företaget och de fungerar som en återförsäljare av produkter från olika märken och stilar. Plickoplock är verksamma online och driver inte någon fysisk butik. 

Vad erbjuder Plickoplock sina kunder?
På företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier samt att det finns en sökfunktion tillgänglig. Alla priser som är synliga inne på hemsidan står i svenska kronor och de är inklusive moms. Svea Checkout har hand om betalningarna som sker via hemsidan och kunderna kan välja mellan att betala direkt via internetbanken, kortbetalningen, delbetalning eller på faktura. DHL sköter leverenasen av beställningarna och paketen levereras till kundens närmaste postombud. Plickoplock levererar endast sina beställningar inom Sverige. Görs det beställningar hos företaget som överstiger 499 kronor kommer det inte att vara någon fraktkostnad, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 69 kr för kunden per beställning. 14 dagars returrätt erbjuder företaget sina kunder, och vid godkänd retur kan hen välja att antingen få pengarna återbetalad eller en ny produkt. Returfrakten samt fakturaavgift står kunden själv för. 

Plickoplock har ett nyhetsbrev som kunder har möjligheten att prenumerera. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Plickoplock?
Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos Plickoplock för att sedan gå vidare med ärendet. För att kundens reklamation ska bli godkänd ska hen göra det inom 7 dagar från och med att hen har mottagit paketet. 

Har du varit kund hos Plickoplock? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se. 


Tips då man vill duka fint.