OmdömesStälle

  Recensioner Plickoplock

  Att baka, laga mat samt att duka fint inför att det ska komma gäster är något som väldigt många tycker om att göra samt att det är något som man gör relativt ofta. När man lagar mat hemma till hela familjen så känner man inte alltid för att duka upp det fint och göra en dukning, vilket är helt okej även fast det kan vara roligt att göra det ibland. Är det så att man är ute efter kanske någon ny servis, nya bestick eller kanske andra tallrikar och uppläggningsfat så är en sak man kan göra att gå till en fysisk butik. Men utbudet är kanske inte alltid så stort samt att det kanske inte finns det som man egentligen är ute efter. Så därför finns kan man även köpa dessa produkter online hos olika försäljare, ett företag som erbjuder dessa produkter är Plickoplock.

  Genom att både skriva recensioner och läsa andras recensioner kan man få svaret på många frågor som man kanske har undrat över en längre tid.

  Mer information om Plickoplock

  Hemsidan och företaget Plickoplock ägs och drivs av Kvick Business. Under 2012 grundades och lanserades företaget och de fungerar som en återförsäljare av produkter från olika märken och stilar. Plickoplock är verksamma online och driver inte någon fysisk butik.

  Vi på Komplett - Erik

  Vad erbjuder Plickoplock sina kunder?

  På företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier samt att det finns en sökfunktion tillgänglig. Alla priser som är synliga inne på hemsidan står i svenska kronor och de är inklusive moms. Svea Checkout har hand om betalningarna som sker via hemsidan och kunderna kan välja mellan att betala direkt via internetbanken, kortbetalningen, delbetalning eller på faktura. DHL sköter leverenasen av beställningarna och paketen levereras till kundens närmaste postombud. Plickoplock levererar endast sina beställningar inom Sverige. Görs det beställningar hos företaget som överstiger 499 kronor kommer det inte att vara någon fraktkostnad, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 69 kr för kunden per beställning. 14 dagars returrätt erbjuder företaget sina kunder, och vid godkänd retur kan hen välja att antingen få pengarna återbetalad eller en ny produkt. Returfrakten samt fakturaavgift står kunden själv för.

  Plickoplock har ett nyhetsbrev som kunder har möjligheten att prenumerera.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Plickoplock?

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos Plickoplock för att sedan gå vidare med ärendet. För att kundens reklamation ska bli godkänd ska hen göra det inom 7 dagar från och med att hen har mottagit paketet.

  Har du varit kund hos Plickoplock? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se.


  Tips då man vill duka fint.

  Plickoplock
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Plickoplock

  Din recension

  FAQ

  Är Plickoplock ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Plickoplock. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Plickoplock?

  Plickoplock är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Plickoplocks webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.