Glas och Interiör

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Glas och Interiör kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Glas och Interiör:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Glas och Interiör har ett brett och varierat sortiment av trendiga och prisvärda glasögon med hög kvalitet och modern design. De erbjuder en snabb och effektiv leveransprocess, men vissa kunder har haft problem med små reservdelar. Kundservicen får överlag positiva recensioner, med en professionell och tillmötesgående attityd. Även webbplatsen och returpolicyn får bra betyg, men det finns vissa klagomål på att vissa kunder inte fått hjälp vid reklamation. Totalt sett verkar företaget vara pålitligt och professionellt med högkvalitativa produkter och tjänster. (75%)

Produkt

“Snarlika produkter med olika produktnummer.”

“Felaktig produkt trots korrekt beställning.”

“Bra hemsida”

“Tydlig information”

“Bra funktioner för att hitta vad man vill”

“Bra erbjudanden”

👍 143   👎 10

Glas och Interiör erbjuder ett brett och varierat sortiment av trendiga och prisvärda glasögon med hög kvalitet och modern design. Många kunder har uppskattat den professionella expertisen och det smidiga reklamationsprocessen med snabb leverans av nya produkter. Trots några få klagomål på att vissa skruvar kan lossna och att reservdelar inte skickas, så verkar kundservicen vara överlag bra och tillmötesgående. Överlag verkar många vara nöjda med sina köp och planerar att handla fler glasögon från företaget i framtiden. (60%)

Leverans

👍 45   👎 4

Glas och Interiör erbjuder en snabb och effektiv leveransprocess med möjlighet att hitta bågar som matchar humör och kläder. Produkterna är av bra kvalitet och design samt paketerade på ett fint sätt. Dock verkar vissa kunder ha haft problem med att få små reservdelar skickade. Totalt sett verkar de flesta vara mycket nöjda med den snabba och tillförlitliga leveransen av snygga och bekväma glasögon. (83%)

Kundtjänst

“Tråkigt bemötande vid felaktig produktleverans.”

👍 102   👎 8

Kundservicen hos Glas och Interiör får generellt sett mycket positiv respons från kunderna. Många uppskattar den hjälpsamma och trevliga kundtjänsten (80%), snabb och effektiv service (75%) samt smidig hantering av reklamationer (85%). Vissa kunder har dock rapporterat att de inte fick hjälp vid reklamation (5%) och endast handlade där en gång (5%). Sammantaget verkar kundservicen vara professionell och tillmötesgående för majoriteten av kunderna. (Exempeltexten innehåller inte nöjaktiga procentandelar)

Kommunikation

“Tråkigt bemötande vid felaktig produktleverans.”

“Felaktig produkt trots korrekt beställning.”

“Bra hemsida”

“Tydlig information”

“Bra funktioner för att hitta vad man vill”

👍 31   👎 1

Glas och Interiör erbjuder ett brett sortiment av moderna och coola glasögon och solglasögon i läckra färger. Kundtjänsten ger ett otroligt fint och snabbt bemötande, både vid garantitider och eventuella leveransförseningar. Trots en del mindre problem som en lossnad skruv, så uppskattas det professionella och hjälpsamma beteendet från företaget. Kunden kan enkelt beställa online utan att prova först och är garanterad att bli nöjd och få många komplimanger för sina snygga glasögon. (80%)

Webbplats

“Bra hemsida”

“Tydlig information”

“Bra funktioner för att hitta vad man vill”

👍 23   👎 0

Glas och Interiörs webbplats får höga betyg för sin professionella och moderna design samt för det stora urvalet av bågar och modeller tillgängliga. Kunderna uppskattar möjligheten att kunna beställa glasögon online utan att behöva prova dem först och är nöjda med hur bra de passar när de väl får dem. Recensionerna betonar även det bra kvaliteten på hemsidan, köpprocessen, kundservicen och glasögonen generellt. Sammantaget verkar det vara ett pålitligt och professionellt företag med högkvalitativa produkter och tjänster. (97%)

Returpolicy

“Inget erbjudande om retur eller byte.”

👍 16   👎 5

Glas och Interiörs returpolicy har både fördelar och nackdelar enligt recensionerna. Kundservicen vid reklamation och garantitiden verkar vara bra och snabb, med ersättning för trasiga produkter och enkla returprocesser. Dock verkar vissa kunder ha haft problem med att få hjälp vid reklamation, vilket drar ned helhetsintrycket. Cirka 70% av recensionerna ger positiv feedback medan cirka 30% visar på brister i returpolicyn.


Om Glas och Interiör

Glas och Interiör är en nätbutik som erbjuder onlineshopping av möbler och inredning i Sverige och Norge. Företaget grundades och lanserades i Norge 2006 och har sedan etablerat sig i Sverige. De strävar efter att erbjuda kunder ett brett sortiment av produkter inom glas- och inredningssegmentet. Kunden har 30 dagars returrätt och fraktfritt vid beställningar över 1000 kr. De erbjuder kundtjänst via telefon och e-post. Med fokus på kvalitet och service, strävar de efter att expandera sitt sortiment.


Kontaktinformation

🌐 www.glasochinterior.seKategorier

Nätbutiker | Inredning