PatPat

Alla recensioner

PatPat

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Animesh Halder
Mycket bra ????????Läs vidare
A
Agnes Witek
Beställde kläder till hela familjen för ca 1 år sedan. Betalade ca 1200kr och pengarna drogs men det kom aldrig något paket. Har försökt mailat massvis med gånger men aldrig fått något svar. Såå ot...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bra på pengarna

  Mycket bra ????????


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Fick aldrig några kläder…

  Beställde kläder till hela familjen för ca 1 år sedan. Betalade ca 1200kr och pengarna drogs men det kom aldrig något paket. Har försökt mailat massvis med gånger men aldrig fått något svar. Såå otroligt dåligt. Kommer aldrig beställa därifrån igen! Rekommenderar tyvärr inte…


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

PatPat

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. En sak som väldigt många personer väljer att handla online är alla produkter man kan tänka sig till sina barn. Man kan köpa alla nödvändigheter online som tex säng, barnvagn, bilstol och så vidare. Men online finns det även ett väldigt stort utbud av barnkläder, och PatPat är ett av de företag som erbjuder just det. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex PatPat? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer information om PatPat
Albert Wang och Ken Gao är de två personerna som under 2014 grundade och lanserade företaget PatPat. PatPat har idag inte någon fysisk butik utan de är verksamma online via sin hemsida. De har även lanserat en app som gör det möjligt att shoppa direkt via den antingen via mobilen eller surfplattan. 

Det som PatPat erbjuder sina kunder
PatPat erbjuder kläder till nyfödda barn, småbarn och även äldre barn. Inne i företagets nätbutik finns det olika kategorier med flera underkategorier, samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att söka bland alla produkter i sortimentet. De som använder hemsidan har möjligheten att själv välja språk och även valuta på priserna. Om kunder inom Sverige väljer att handla för 29,74€ eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad. I annat fall läggs det till en fraktkostnad på 4,16€ på varje beställning. Den normala leveranstiden är mellan 12 - 22 arbetsdagar, men det finns expressleverans som alternativ. 

Hur kunderna kan kontakta PatPat
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.
 
Har du handlat barnkläder via PatPat? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga.


Tips på barnkläder.